Cafe Väinö - Kuopion paras kesäkeidas

18.02.2021
Päivä pitenee ja aurinko paistaa joka päivä hieman lämpimämmin, kun edetään kohti kevättä ja kesää. Kuopiossa Väinölänniemen rannalla sijaitsevassa Cafe Väinössä kesän suunnittelu käy kuitenkin jo kiivaana.  ”Asiakkaiden toiveesta terassia laajennetaan tulevalle kesälle ja Cafe Väinöön avautuu 150 paikkainen anniskeluoikeudet omaava terassi. Lisäksi vuokratuotevalikoimamme laajenee entisestään”, hehkuttaa paikan omistaja Allu Koskinen.

Cafe Väinö siirtyi Koskisen omistukseen vuonna 2014. Väinön palvelukokonaisuutta on kehitetty määrätietoisesti vuosi vuodelta kattavammaksi. Tavoitteena onkin luoda Cafe Väinöstä Suomen paras kesärantakahvila vuoteen 2022 mennessä.

Kahvilapalveluiden ohessa asiakkaille on tarjolla laaja kattaus vuokratuotteita ja palveluita. Rannalta löytyy 25 SUP-lautaa, kanootteja, sähköpotkulautoja, jättilautta sekä vesileluja asiakkaiden rantapäivän iloksi. Virvokkeita, jäätelöä sekä pientä purtavaa on saatavilla kahvilan puolelta.

Täyden palvelun rantabaari

Väinölänniemen beachillä eli Vänärillä on mahdollista järjestää myös yritys- ja yksityistapahtumia, kuten synttärit tai polttarit, Cafe Väinön toimesta. Tapahtumiin on saatavilla monipuolista ohjelmaa SUP-lautailusta aina olut-tastingiin. Lasten synttärijuhliin voi puolestaan tilata esimerkiksi pomppulinnan, sähkömönkijät ja herkullisen tarjoilun.

”Nämä synttärit muistetaan varmasti. Rannalla voidaan järjestää polttareita, yritysjuhlia, tyhy-päiviä. Voit varata tapahtumaan kaikki Cafe Väinön aktiviteetit tai vain osan niistä. Ravintolaan voidaan tilata myös stand up -koomikko tai DJ yksityiskäyttöönne”, kertoo Koskinen.

Rannan aktiviteetit ja palvelut kuin etelän lomalla!

Väinölänniemellä voi harrastaa monenmoista aktiviteettiä:  beachvolleytä, tennistä, uintia, suppailua, kuplafutista tai melontaa kanadalaiskanooteilla. ”Aktiviteettejä voi ostaa kätevästi vaikka synttärilahjaksi Cafe Väinön verkkokaupasta”, opastaa Koskinen. Cafe Väinön kautta saa myös vuokrattua Kuopion saunalautan, jonka varauskalenteri alkaakin jo täyttyä polttari- ja synttäri ja yritysvarauksista tulevalle kesälle.

Festarikesä 2021?

Allu Koskinen ja Real Albert Promotion  ovat tapahtumien järjestämisen ammattilaisia jo 15 vuoden ajalta. Tulevan kesän festarien järjestäminen on yrityksessä täydessä touhussa. Työn alla ovat Tahkon juhannus, Kuopio Rock sekä Sunset Kuopio -festivaalit normaaliin tapaan. Kuopio Rock on kasvanut vuosien saatossa paljon; vuonna 2019 Kuopiossa rokkasi 32000 kävijää. Tahkon Juhannus keräsi 14 000 juhannuksen juhlijaa samana vuonna.

 ”Meidän on aloitettava festarien suunnittelu ja järjestäminen hyvissä ajoin epävarmuudesta huolimatta. Bändikiinnityksiä tehdään ja lipunmyynnit ovat auki. Kuopio Rockin Vip-liput ovat myyty jo torstaita lukuun ottamatta. Tapahtumatuotannossa työskentelee 450 henkilöä. Rakennamme pienen kylän kaupungin sisään, näin voisi kuvata Kuopio Rockin rakennusurakkaa”, havainnollistaa Koskinen.

Musiikkia ja sosiaalisia kohtaamisia tarvitaan koronaeristyksen jälkeen enemmän kuin koskaan aiemmin. Toivotaan todella, että rokottaminen etenee sutjakkaasti ja festivaaleja päästään toteuttamaan. Kansa kaipaa leipää & sirkushuveja!

Cafe Väinö

Osoite: Väinölänniemi 26, Kuopio

Email: info@realalbertpromotion.fi

Verkkosivu: https://www.cafevaino.fi/

Facebook:  https://www.facebook.com/cafevaino

Instagram:  https://www.instagram.com/cafevaino/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa