KOULUTUKSET JA VERKOSTOITUMISTILAISUUDET 

ERG-kokonaisuus tarjoaa monipuolisia koulutuksia ruokamatkailun kehittämisen tueksi. Koulutukset ovat maksuttomia, mutta opintomatkoilla ruokailut ovat osittain omakustanteisia. Kevään 2020 tilaisuudet järjestetään etäyhteyksien kautta. Koulutusten tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautuminen tapahtumakalenterin kautta.




VUosi 2021: koulutuskalenteri

Katso lisätiedot koulutuksista tapahtumakalenterista!

Tammikuu

13.1.2021 Gastronominen innovaatiotyöpaja 3: https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/gastronominen-innovaatiotyopaja-3

26.1.2021 Tarinallistamistyöpaja, Iisalmi + sparrauspäivä yrityksille myöhemmin

27.1.2021 Ruoka- ja keittötavaralahjonen kehittäminen/Local Food Gift 2021: https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/local-food-gift-2021-ruoka--ja-keittiotavaralahjojen-kehittaminen

Helmikuu

3.2.2021 Tapahtuman kehittämistyöpaja 1, Kuopio

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tapahtumien-kehittaminen-1-tapahtumaprojektin-suunnittelu-ja-johtaminen

5.2.2021 SATOA -ruokafestivaalien kehittämispalaveri, Kuopio, klo 10:00-14:00

17.2.2021 Opintomatka Järvisydämeen. Huom! Covid-19-pandemian takia toteutus siirtyy verkkoon ja siksi tilalla webinaari "Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille".

Lisätietoja ja ilmoittautuminen https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tasokasta-palvelua-kansainvalisille-vieraille 

10.2.2021 Tapahtuman kehittämistyöpaja 2, Kuopio

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tapahtumien-kehittaminen-2-tapahtumien-vastuullisuuden-kehittaminen

24.2.2021 ERG-verkostoitumisaamu, Kuopion Saana

25.2.2021 Tapahtuman kehittämistyöpaja 4, Kuopio

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tapahtumien-kehittaminen-4-yleisotapahtumien-tapahtuma-alueen-ja-toimitilojen-visuaalinen-ilme

Maaliskuu

2.3.2021 Visit Finlandin Travel datahub (MY STAYN korvaava alusta), Siilinjärvi. Koulutus toteutuu, jos Visit Finland saa järjestelmän valmiiksi maalikuuhun mennessä.

3.3.2021 Tuotteistamistyöpaja, Iisalmi

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tuotteistamisen-tyopaja-iisalmessa-3.3.2021

4.3.2021 Myyvä pakkaus -webinaari

16.3.2021 Tapahtuman kehittämistyöpaja 3 (siirtyi helmikuusta sairastapauksen takia), Kuopio

18.3.2021 Tuotteistamistyöpaja 1, Kuopio

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tuotteistamisen-tyopaja-1-kuopiossa-tuumailusta-tuotteeksi---mahdollisuuksista-myyntikuntoon

23.3.2021 Opintomatka Tertin kartano/Sahanlahti: siirtyy webinaariksi "Tarinamme Todeksi" Covid-19-pandemian takia!

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tarinamme-todeksi--koulutus-1

24.3.2021 ERG-verkostoitumisaamu

25.3.2021 Tuotteistamistyöpaja 2, Kuopio

https://www.tastesavo.fi/tapahtuma/tuotteistamisen-tyopaja-2-kuopiossa-tuumailusta-tuotteeksi---mahdollisuuksista-myyntikuntoon

24.3.2021 ERG-verkostoitumisaamu

HUHTIKUU
15.4.2021 Ota ympäristöasiat hallintaan - webinaari
19.4.2021 Ota ympäristöasiat hallintaan - työpaja

VUosi 2020: Menneet koulutukset
Syyskuu 

3.9.2020 klo 12.00-15.00: Verkkokaupan perustaminen. Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Oy (koulutuksesta tulee tallenne). Ilmoittaudu 28.8 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/735D865E70B3A7A6 Mukaan mahtuu 15 osallistujaa!

10.9.2020 European Food Gift Award – Euroopan parhaat ruoka- ja keittötavaralahjat
11.9.2020 Kansainvälinen seminaari teemalla Ruoka ja hyvinvointi, Kuopio. Ilmoittaudu 2.9 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/48C42E98E87FAE7F

23.9.2020 Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille, opintomatka Järvisydämeen. SIIRTYY KORONAN TAKIA KEVÄÄLLE 2021.
11.9.2020 European Region of Gastronomy, Kuopio 2020-2021 –avajaisjuhla
30.9.2020 Verkostoitumisiltapäivä, klo 15.00-16.30


Lokakuu 

27.10.2020 Lähituotteilla makua lautasille webinaari, klo 14.00-15.00. Ilmoittautuminen 23.10 mennessä:  https://link.webropolsurveys.com/EP/42815EA14D219904
28.10.2020 ERG-verkostoitumistilaisuus, Iisalmi

29.10 Gastronomiateemainen innovaatiotyöpaja


Marraskuu

11.11.2020 Tasokasta palvelua kv-vieraille osa 2, Saimaa Gastronomyn yritykset (Etelä-Savo), bussimatkalla Tarinamme todeksi -koulutus Tiina Naumasen johdolla. SIIRTYY KORONAN TAKIA KEVÄÄLLE 2021.
18.-19.11.2020 Luonnontuoteseminaari, Kuopio

25.11.2020 Verkostoitumisaamu, Kuopio

25.11 Gastronomiateemainen innovaatiotyöpaja 2


 


Joulukuu  

2.12. Glögitasting Live!

17.12 Lisää asiakkaita vastuullisuudesta viestimällä ja joulupuuro