KOULUTUKSET JA VERKOSTOITUMISTILAISUUDET 

ERG-kokonaisuus tarjoaa monipuolisia koulutuksia ruokamatkailun kehittämisen tueksi. Koulutukset ovat maksuttomia, mutta opintomatkoilla ruokailut ovat osittain omakustanteisia. Kevään 2020 tilaisuudet järjestetään etäyhteyksien kautta. Koulutusten tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautuminen tapahtumakalenterin kautta.




Syyskuu 

3.9.2020 klo 12.00-15.00: Verkkokaupan perustaminen. Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Oy (koulutuksesta tulee tallenne). Ilmoittaudu 28.8 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/735D865E70B3A7A6 Mukaan mahtuu 15 osallistujaa!

10.9.2020 European Food Gift Award – Euroopan parhaat ruoka- ja keittötavaralahjat
11.9.2020 Kansainvälinen seminaari teemalla Ruoka ja hyvinvointi, Kuopio. Ilmoittaudu 2.9 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/48C42E98E87FAE7F

23.9.2020 Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille, opintomatka Järvisydämeen. SIIRTYY KORONAN TAKIA KEVÄÄLLE 2021.
11.9.2020 European Region of Gastronomy, Kuopio 2020-2021 –avajaisjuhla
30.9.2020 Verkostoitumisiltapäivä, klo 15.00-16.30


Lokakuu 

27.10.2020 Lähituotteilla makua lautasille webinaari, klo 14.00-15.00. Ilmoittautuminen 23.10 mennessä:  https://link.webropolsurveys.com/EP/42815EA14D219904
28.10.2020 ERG-verkostoitumistilaisuus, Iisalmi

29.10 Gastronomiateemainen innovaatiotyöpaja


Marraskuu

11.11.2020 Tasokasta palvelua kv-vieraille osa 2, Saimaa Gastronomyn yritykset (Etelä-Savo), bussimatkalla Tarinamme todeksi -koulutus Tiina Naumasen johdolla. SIIRTYY KORONAN TAKIA KEVÄÄLLE 2021.
18.-19.11.2020 Luonnontuoteseminaari, Kuopio

25.11.2020 Verkostoitumisaamu, Kuopio

25.11 Gastronomiateemainen innovaatiotyöpaja 2


 


Joulukuu  

2.12. Glögitasting Live!

17.12 Lisää asiakkaita vastuullisuudesta viestimällä ja joulupuuro