Medialle

Kuvapankkeja markkinointiin

European Region of Gastronomy Kuopio 2020-21 kuvapankki on luotu edistämään Pohjois-Savolaista ruokakulttuuria ja matkailua. Aineistot ovat median käytettävissä, tarkista aina ohjeet kuvien käytön suhteen kultakin sivustolta, yritykseltä tai linkistä. Huomioithan kuvia käytettäessä kuvatiedot ja hyvät käytänteet liittyen kuvien käyttöön julkaisuissa/medioissa 1) Yrityksen nimi 2) Kuvaajan nimi (jos mainittu)

Kuvia Pohjois-Savosta & Suomesta

Kuvia Pohjois-Savolaisista gastronomisista elämyksistä

Tarkista aina ohjeet kuvien käytön suhteen kultakin sivustolta, yritykseltä tai linkistä. Huomioithan kuvia käytettäessä kuvatiedot ja hyvät käytänteet liittyen kuvien käyttöön julkaisuissa/medioissa 1) Yrityksen nimi 2) Kuvaajan nimi. 

TAPAHTUMAT 
SATOA KUOPIO STREET FOOD FESTIVAL / SATOA GOES WILD FOOD FESTIVAL

Kuvanostoja kuvapankeista

Lataa European Region of Gastronomy Kuopio 2020-21 logot tästä.

Tunnuksen käyttö ja ohjeita: ERG -hankekumppanit voivat käyttää tunnusta markkinoinnissa, kommunikoinnissa ja virallisissa yhteyksissä (esim. verkkosivut, sosiaalinen media, viralliset asiakirjat, sähköpostin allekirjoitus, ruokalistat ym.).  Yrityksen verkkosivuilla logo on suositeltavaa linkittää sivustolle www.tastesavo.fi. Kaikissa kirjallisissa aineistoissa tulee aina käyttää termiä European Region of Gastronomy. Lyhennystä ”ERG” ei saa käyttää julkisissa asiakirjoissa tai julkaisuissa. Logon tarkoituksena on osoittaa kyseisen organisaation tukevan European Region of Gastronomy-verkoston tavoitteita ja painopistealueita. Se EI ole tunnustus yrityksen ruoan tai palvelujen laadusta. Logoa voi alkaa käyttää heti perehdytyksen jälkeen ja sitä voi käyttää vuoden 2021 loppuun asti. 
Asiakkaalle European Region of Gastronomy -tunnus viestii paikallisista ja aidoista, vastuullisesti tuotetuista tuotteista ja palveluista. Tunnusta käyttävät yritykset ovat sitoutuneet kehittämään toimintansa vastuullisuutta (ympäristöllinen, taloudellinen ja sosiaalinen vastuu) ja ovat tehneet kumppanisopimuksen ERG -kokonaisuuden kanssa. 
Hankekumppaneiden käytössä on erillinen tiivis aineisto, jota voi hyödyntää kertoessanne asiakkaille siitä, mitä tunnustus tarkoittaa. European Region of Gastronomy -logon ympärille on jätettävä vähintään ”1/2 x korkeus” –suuruinen varoalue kaikissa kokoluokissa. Käytössä on pysty- ja vaakamallit. European Region of Gastronomy on IGCAT-verkoston logoa käytetään tummansinisellä tai mustalla tekstillä valkoisella pohjalla. Voi käyttää harkiten myös valkoisena negatiivina sinisellä / mustalla pohjalla. Logon tulee olla helposti luettava ja tunnistettava. Logojen yhtenäisyyden vuoksi logoa ei saa muokata alkuperäisestä poikkeavaksi. IGCAT-instituutin hallitus käsittelee jokaisen mahdollisen logon väärinkäytön ja voi kieltää logon käytön sitä väärinkäyttäneiltä alueilta. Voit käyttää tunnusta ja graafisessa ohjeessa määriteltyjä värejä monipuolisesti omassa viestinnässä, tuotteissa ja markkinoinnissa. Mikäli haluat tarkistaa materiaalin käytöstä jotain tai sinulla on kysymyksiä niin ole yhteydessä ERG –tiimiin.

Tunnuksen käyttö on luvanvarainen ja maksullinen​. Jos käytät European Region of Gastronomy -tunnusta ilman lupaa tai ilman yhteistyösopimusta IGCAT-instituutin hallitus käsittelee jokaisen mahdollisen logon väärinkäytön ja sillä voi olla seuraamuksia.

LATAA ASIAKASTIEDOTTEET

LATAA KYLTTIPOHJAT A4 / A3 KOOSSA & PAINOKELPOISET TARRAT

LATAA DIGIBANNERIT & KEHYKSET VERKKOON / SOMEENMuut ladattavat materiaalit

Pohjois-Savon gastronominen strategia