RUOKAKURSSI: Paikallisen keittiö- ja juomakulttuurin kokkikoulussa jokainen pääsee valmistamaan osan tarjolla olevasta menusta ja drinkkeistä sekä pääset kurkistamaan kartanon keittiön saloihin | Koivumäen Kartano ja Lignell & Piispanen

RUOKAKURSSI: Luonnosta lautaselle -villiyrttiretki & kartanolounas. Mikäli Koivumäen Kartanon pihapiiriistä, puutarhasta ja luonnosta löytyy jotain heti syötäväksi kelpaavaa, se päätyy lautasille | Koivumäen Kartano

DRINKKIKOULU: Tutustumista paikallisen Lignell & Piispasen tuotteisiin ja mahdollisuus päästä tekemään klassisia ja moderneja cocktaileja paikallisella twistillä höystettynä | Pannuhuone Gust Ranin

RUOKAKURSSI: Maistuisiko sienicapuccino tai riistacarpaccio? Tunnetko oman ympäristösi villiherkut? Ruokakursseja moneen makuun; Riistaa, kalaa, sieniä tai paikallisia herkkuja | Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset

OPASTETTU TASTING: Opastettu Lignell & Piispasen tuotteiden maistatus ja juomiin sopivaa pientä syötävää historiallisessa kartanomiljöössä. Lisäksi tutustutaan Oy Gust Raninin, Lignell & Piispasen ja Koivumäen Kartanon historiaan | Lignell&Piispanen & Koivumäen Kartano

RUOKAKURSSI: Tilaa minne vain Pohjois-Savon mestarikokki ja ruokalähettiläs Aki Hiltunen kokkaamaan kanssanne ja opettamaan keittiömaailman varjeltuja salaisuuksia | VS Ravintintolat

DRINKKIKOULU: Cocktail-koulussa Erno Vainasen johdolla tehdään yhdessä paikallisia tuotteita käyttäen juomasekoituksia, käydään läpi tekniikoita ja annetaan vinkkejä kotibaarin toimintaan | Panza