Ravintolat & elämykset

Ota äkkilähtö makumatkalle Pohjois-Savossa. Alueella ja sen keskiössä sijaitsevassa Kuopiossa on valtava määrä paikallisia laadukkaita raaka-aineita suosivia tasokkaita ravintoloita, joiden parista löytyy varmasti vaihtoehtoja vaativammallekin herkkusuulle kotoisasta gourmeeseen tai pohjoismaalaisesta maailman makuihin. ERG-tunnus yrityksen ovessa, ruokalistalla tai verkkosivuilla kertoo yrityksen olevan alueen ruokamatkailun helmi. Asiakkaalle tunnus viestii paikallisista ja aidoista, vastuullisesti tuotetuista tuotteista sekä palveluista. Tunnusta käyttävät yritykset ovat sitoutuneet kehittämään toimintansa ympäristöllistä, taloudellista sekä sosiaalista vastuullisuutta, ja haluavat tukea alueen hyvinvointia suosimalla tuotteissaan muun muassa lähiraaka-aineita.

European Region of Gastronomy 2020-21: Ruoka & ravintolat

TORNIRAVINTOLAN MENU 49.-

Puijon Torniravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Savon luonto ja tuottajat takaavat raaka-aineidemme tuoreuden ja herkullisuuden. Menumme vaihtuu jatkuvasti sesongin mukaan. Ylpeytemme on Puijon lähiruokapöytä, jossa pääset maistamaan monenlaisia paikallisia makuja. Valitsemasi pääruoka ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään lautasella.

Puijon lähiruokapöytä, valinnainen pääruoka ja jälkiruoka yhteensä 49.-. Voit nauttia myös pelkän lähiruokapöydän, pääruuan tai jälkiruuan. Torniravintolaan pöytävarauksen tehneiltä ei veloiteta Tornin pääsymaksua.

Tästä pääset katsomaan Puijon Torniravintolaa videon muodossa: https://www.facebook.com/watch/?v=2212082679084335&extid=iEqgZnAergiKUWXr

TUOTTAJAMME:
  • Naudanliha: Pesolan Pihviliha, Iisalmi
  • Kasvikset, yrtit: Kaikontarha, Vehmersalmi
  • Sipulit: Vehviläinen, Siilinjärvi
  • Peruna: Pekka Miettinen, Siilinjärvi
  • Porkkana: Koivulan tila, Hiltulanlahti
  • Vadelma: Suviniityn Marjamaat, Suonenjoki
  • Luomukananmunat: Karhumäen tila, Pajujärvi
PUIJON LÄHIRUOKAPÖYTÄ

Lähiruokapöytämme elää vahvasti sesonkien ja saatavuuden mukaan. Viime aikoina pöydässä on ollut tarjolla mm.:

  • Järvikylän vihersalaattia ja vinegrettiä Argillanderin vadelmista
  • Mummon munasalaattia Karhumäen luomumunista ja pinaattia
  • Koivulan tilan paahdettua porkkanaa ja keltajuurta ja kurpitsapestoa
  • Hiltulanlahden punajuuria ja talon tyrnijuustoa
  • Perunasalaattia Miettisen perunoista
  • Suolasienisalaattia
  • Terriiniä Kallaveden hauesta ja kermaviiliä
  • Rautalammin siikaa ja Kala-Lapin kylmäsavulohta ja mallasleipää
  • Pesolan häränpaahtopaistia ja kuusiemulsiota
  • Maksapateeta ja puolukkasurvosta

Lähiruokapöytä erikseen 29.-

PÄÄRUUAT

Pesolan pihvisonnia
Paahdettua perunaa, selleripyrettä ja kermaista timjamikastiketta L, G

Savuvoissa haudutettua Kallaveden kuhaa
Miettisen perunaa ja kirveli-voikastiketta L, G

Selleriröstiä
Fermentoitua Pellesmäen omenaa ja ohraa M, Veg

Pääruoka erikseen 29.-

JÄLKIRUUAT

Kauden jälkiruoka
Vaahdotettua puolukkaa ja valkosuklaata VL

Tornin hätävara
Paistettua pullaa, keittiön omaa vadelmasorbettia ja Suonenjoen vadelmaa L

Jälkiruoka erikseen 10.-

Koko menu

myynti(a)ravintolamestarit.net
Varaukset: 044 5810 455 | Ryhmät- ja yritysmyynti: 044 5810 453 

https://www.puijopeak.fi/palvelut/torniravintola/
https://fi-fi.facebook.com/puijopeak
https://www.instagram.com/puijopeak/

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Viikinkiravintolassa tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut viikinkikylän uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen. Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, joka antaa aihetta yhdessä kokoontumiseen, sopii Haraldin kurkihirren alle saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.


VIHREÄN MAAN SALAATTI VE, M….. 6,80 €

Oliiviöljyssä pyöräytettyä raikasta salaattia, basilikamarinoituja papuja, pikkelöityä fenkolikurkkua, kirsikkatomaatti-sipulisalaattia, kauraa ja paahdettuja hampunsiemeniä sekä ohrarieskaa.

ROSVOPÄÄLLIKÖN POSSUA G…..20,60€

Viikinkien yrttikastilla siveltyä possun etuselkää ja rypsipossun kylkeä. Seuraksi laitetaan kermaista juustoperunaa, paahdettuja juureksia ja tummaa omena-sinappikastia.

TRUBEN PULLAKEISARIN RITARIT…..10,20€

Kaeli-sokeroitua pullaa, mansikkahilloa ja Mökinpellon hunajaa Pappilan hätävarajäätelön kera.


kuopio@ravintolaharald.fi
+358 44 7668202    

www.ravintolaharald.fi/kuopio
https://www.facebook.com/Viikinkiravintola.Harald.Kuopio   
https://www.instagram.com/viikinkiravintola_harald/?ref=badge

Keittiömme inspiroituu ruokavuotemme useista eri sesongeista, pohjois-savolaisista metsistä, pelloista ja puhtaista järvistä. Oma peltomme ravintolamme katolla ja upeat lähialueen tuottajat sekä keräilijät mahdollistavat meille maailman parhaat raaka-aineet maukkaimpiin elämyksiin. Vuonna 1862 rakennettiin jykevät kellariholvit oluttehtaan käyttöön. Gustaf Ranin lunasti tilat muutamaa vuotta myöhemmin ja alkoi oluen lisäksi valmistaa kuuluisaa Savon Wiinaa. 1982 noiden upeiden holvikaarten ylle nostettiin Gourmet-kyltti. Ravintolan nimeksi tuli Musta Lammas. Siitä asti olemme vieneet eteenpäin suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria.

ELÄMYS 66 €

Keittiömme taidonnäyte on neljän ruokalajin yllätysmenu, joka tarjoilee elämyksiä kaikille aisteillesi listäen sesonkia sesongin sisällä. Mustan Lampaan elämys on nykypäivän fine diningia. Gastronomisen alueemme tuottajien monipuoliset raaka-aineet ja meitä ympäröivän luonnon antimet yhdistyvät omintakeiseen tapaamme kokata, tuoden ruokien parhaat puolet esiin. Tämä on oodi käsityölle, paikallisuudelle ja keittotaidolle! Olemme tarkoin valinneet jokaiselle ruokalajille sopivan juoman. Tee- ja mehupohjaiset alkoholittomat juomat valmistamme itse kauden parhaista mauista. 

Juomapaketti  44 €
Alkoholiton juomapaketti 29 €

Elämyksen nauttimiseen suosittelemme varaamaan noin 2,5 tuntia. 


ravintola@mustalammas.net
+358 17 5810458

mustalammas.ravintolamestarit.net
https://fi-fi.facebook.com/mustalammas
 

Lataa Mustan Lampaan villiyrttiopas

Tuulahdus välimereltä suoraan Kuopion sydämeen vie sinut matkalle makujen maahan. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen makuelämyksen käyttäen luonnonläheisiä sekä itsevalmistettuja tuotteita. Kaikki annoksemme ovat valmistettu tuoreista raaka-aineista sekä itsetehdyistä mausteista ja kastikkeista.

PEZZO DI SALMONE

24 TUNNIN AJAN TILLISSÄ, FENKOLISSA JA SITRUUNASSA SOUSVIDE-KYPSENNETTYÄ TERVOLAISTA LOHIFILEETÄ TARJOILTUNA PIPARJUURI KREEMIN, PIKKELÖIDYN SIPULIN JA VESIKRASSISALAATIN KERA 13,00 €

TARTAR AU COUTEAU

IISALMELAISTA LUOMU BLACK ANGUS TARTARIA KAHDELLATOISTA KEITTIÖMESTARIN SALAISELLA AINEKSELLA TALON SINAPPIJÄÄTELÖN KERA 14,00 €

Koko menu

info@kuzina.fi
+35844 973 5877

https://kuzina.fi/
https://www.facebook.com/kuzinakuopio
https://www.instagram.com/kuzinakuopio/

Kuvittele seurueesi tunnelmalliseen hirsiravintolaan Tahkon rinteiden huipulle. Panorama on maisemanihailijan unelmapaikka. Salin 180°- panoraamaikkunoista avautuu mahtava maisema yli Syvärin. Illallinen tai yksityistilaisuus Tahkon huipulla on aina elämys. 

Rosvopaisti - loimulohi illallinen

Lämmitämme maakuopan jo edellisenä päivänä ensimmäisen kerran. Maakuopan lämpö on hyvin tasainen n.100-130 c°. Lihat kääritään folioon ja laitetaan hiekan sisään muhimaan vähintään 8 h ajaksi. Maakuopan päällä poltetaan pientä tulta, joten loimulohet kypsentyvät samalla. Rosvopaisti on erikoisen hyvää ja sen valmistamiseen kuluu koko päivä.

ALKUUN

Graavisiikatartar, siian mätiä ja saaristolaisleipää - vuolukermaa, punasipulia, tilliä ja sitruunaa TAI Metsäsienikeittoa ja pekonia - kirnuvoita ruisleipää TAI Savo-Italia antipasto -savuleikkeitä, juustoa, porkkanahilloketta, savumuikkua, oliiveja, foccacia leipää

PÄÄRUOKA

Rosvopaistia (maauunissa väh. 8 h kypsytettyä porsasta) TAI Loimulohta - uunijuurekset, punaviini timjamikastiketta tai loimulohelle kanttarellikastiketta

JÄLKIRUOKA

Mustikkakukkoa ja vanilja jäätelöä TAI Lakkatiramisu

Illallismenu hintaan 50 € / hlö

Herkkureki ryhmille yli 20 hlöä

Panoraman Herkkureki-reki täynnä herkkuja läheltä ja kaukaa.

ALKUMALJA/KEITTIÖN TERVEHDYS

Suppilovahvero/tatticappucino

PANORAMAN HERKKUREKI

Lohipastramia ja kuminamajoneesia, savumuikkupottia ruispohjalla, fenkolivoilla gratinoitua vihersimpukkaa, lämminsavulammasta ja waldorffia, Peltolan sinihomejuustoa ja taatelipestoa, baskilainen etanapata ja mallasleipää, Panoraman Caesar ja grillattua broileria, paistettua vuohenjuustoa ja porkkanahilloketta sekä makeaa friseesalaattia ja mustikkavinegretteä.

PÄÄRUOKA

Savustettua tammenterhoilla syötettyä possua ja Romescokastiketta Timjamikermassa haudutettua palsternakkaa.

JÄLKIRUOKA

Suklaa-punajuurikakkua ja kanelivaahtoa

Hinta 39 € / asiakas (Pienet muutokset mahdollisia.)

Katso lisää

info@panoramabar.fi
044 329 4669 (Katja Kuulusa), 0440 493 462 (Harri Jokela)

http://www.panoramabar.fi/
https://www.facebook.com/Panoramabartahko/
 

Pieni, kodikas boutiquehotelli Sawohouse on täysin uusittu vuonna 2017. Rustiikki sisustus ja uudistetut tapahtuma- ja ravintolatilat toivottavat vieraat tervetulleiksi.

Ravintola Sabor House Kitchen and Bar palvelee asiakkaita.
 

Ravintolan tila- ja tapahtumavaraukset, kokoukset ja yksityistilaisuudet ja niihin liittyvät tarjouspyynnöt
sales@sawohouse.fi
p. +358 (0)10 338 9490

https://www.sawohouse.fi/fi/index.html

https://fi-fi.facebook.com/sawohouse
https://www.instagram.com/sawohouse/


 

Kuopion parhaisiin burgereihin on valittu raaka-aineet alueet pientuottajilta. IsoCeen lisäksi Burger5 palvelee 2020 alkaen myös Burger5:n liikkuvasta myyntipisteestä.

Lisätietoa ravintolan menuista ja muusta toiminnasta löydät www.burger5.fi
 

+358 (0)50 5133 300
mika@BURGER5.fi

https://www.burger5.fi/
https://www.facebook.com/burger5kpo
https://www.instagram.com/burger5kpo/



 

Cafe Väinössä nautit Väinölänniemen uimarannan kupeessa jäätelöstä, kahvista sekä virvokkeista! Vuokrattavana vesileluja, pelejä, SUP -lautoja ja sähköpyöriä. Cafe Väinö tarjoaa myös pop-up toimintaa erilaisiin tapahtumiin. Talviteloille Cafe Väinö jää elo-syyskuussa. Cafe Väinö on auki säävarauksella.

p. 050 359 3990
http://realalbertpromotion.fi/elamyskeskus-cafe-vaino/
https://www.facebook.com/cafevaino
 

Aitoja Makuelämyksiä ja Hyvää Palvelua elämyksellisissä kohteissa kuten Konneveden koskilla, Etelä-Konneveden Kansallispuistossa tai metsästysmajalla.

ilonenhauki@gmail.com
040 7400465
https://www.facebook.com/IlonenHauki/


 

Gastrobar B/P lupaa rennon ja leppoisan ilmapiirin, herkullista ruokaa paikallisista raaka-aineista, kotimaisia pienpanimo-oluita ja huonoja vitsejä.
Lounas on 11 € sisältäen alkukeiton/salaatin ja talon tuoretta leipää. 

info@gastrobarbp.com
+358 (0)400 187 570

https://gastrobarbp.com/home/
https://www.facebook.com/GastrobarBP/
https://www.instagram.com/gastrobarbp/

Iskikö makeannälkä, tekeekö mieli erinomaista kahvia tai maistuisiko vaikkapa maukas, ruokaisa toiveiden salaatti? Piipahda Houkutukseen herkuttelemaan. Houkutuksen herkkuvitriinit ovat kuuluisat runsaudestaan. Suolaisia piiraita, parilaleipiä, smoothieita, kakkuja, pullia. Kaikki tietenkin Houkutuksessa valmistettua.

houkutus@houkutus.fi
017 368 2900

https://houkutus.fi/
https://www.facebook.com/houkutus/
https://www.instagram.com/houkutus/

Kahvila Kaneli täynnä tunnelmaa & makuelämyksiä Kuopion keskustassa! Täyttävät salaatit ja herkulliset piiraat mukaan, työpaikalle tai tule nautimaan kahvilaan. Kanelin leipomosta saa uunituoreet herkut tilauksesta. Kahvila Kaneli järjestää myös tarjoilut juhliin tai muihin tilaisuuksiin. Kahvilan tiloja voi myös vuokrata. 

info@kahvilakaneli.fi
040 017 2283
https://kahvilakaneli.fi/
https://www.facebook.com/cafekaneli
https://www.instagram.com/kahvilakaneli/

King’s Crown tarjoaa persoonallista musiikkiravintolakulttuuria Kuopion sydämessä, rennon viihtyisässä miljöössä ja kansainvälisessä tunnelmassa. Lauteille nousee viikoittain   kotimaiset ja ulkomaalaiset orkesterit ja viihteen ammattilaiset. King's Crown on tunnettu myös laajasta Jazz/Blues ohjelmistosta. Ravintolan keittiö ja kesäinen terassi tarjoilevat lähiruoka -vaikutteisia annoksia aina myöhäiseen iltaan asti. 

p. 040 127 9591
https://www.kingscrown.fi/ 
https://www.facebook.com/KingsCrownOy/
https://www.instagram.com/kingscrownkuopio/

Jo vuodesta 1792 on Koivumäen Kartanon mailla eletty osana suomalaista vuodenkiertoa, lähellä luontoa, sen antimista ja kauneudesta voimaa arkeen ammentaen. Upeassa maaseutumiljöössä Hiltulanlahden rannalla sijaitseva Koivumäen kartano palvelee sekä lounasravintolana että juhlien ja yritystilaisuuksien pitopaikkana. Nauti pitkä lounas, kuppi parasta kahviamme tai rentouttava ilta rakkaiden seurassa. Koivumäen kartanossa kohtaavat ruoka ja rauha.


Koivumäen Kartano osallistuu European Region of Gastronomy tapahtumien tuottamiseen vuosina 2020-2021. Mukana mm. kiertoajeluita, maistajaiset yhteistyössä Lignell & Piispasen alkoholijuomatehtaan kanssa, hyvänolon hoitoja, kokkikoulua ja paljon muuta. Katso Makumatkat Savossa.


Koivumäen Kartano tarjoilee lautasellesi puhtaista kotimaisista luonnon antimista jalostettuja elämyksiä.
Koivumäen Kartanon Rapumenut löytyvät täältä: https://www.koivumaenkartano.com/fi/yleista-ravintolasta/ravintola/rapumenut/
 

Syysmenu I
Maa-artisokkakeittoa ja Kala-Lapin korpisavulohta.
Talon leipää ja voita. 

Pesolan pihvilihan ylikypsää naudan etuselkää
perunafondant ja mustaherukkakastiketta

Suklaaterriiniä, hienolla konjakilla maustettua maitosuklaamoussea ja vadelmia
Kahvia tai haudutettua teetä
43,90 €
(Syysmenut voimassa tilauksesta 1.9-20.11.2020, minimiryhmäkoko 6 henkilöä)

Syysmenu II
Sokerisuolattua naudan sisäfilettä
Talon leipää ja voita 

Miedosti savustettua kuhaa, duchesseperunaa, nokkosta ja kantarellikastiketta

Lakkaa, paahtovanukasta ja lakkalikööriä
Kahvia, haudutettua teetä
43,90€/hlö
(Syysmenut voimassa tilauksesta 1.9-20.11.2020, minimiryhmäkoko 6 henkilöä)

Niistä nautit Savon kauneimmassa kartanomiljöössä maaseutumaiseman ja menneen ajan rauhan ympäröimänä. Kartano on avoinna tapahtumakalenterin mukaan sekä tilauksesta, katso kaikki Kartanon verkkosivuilta.


kartano@koivumaenkartano.com
+358 17 3614291

www.koivumaenkartano.com
https://www.facebook.com/koivumaenkartano
https://www.instagram.com/koivumaenkartano

Ravintola Isä Camillon ruoka on tehty kolmelle gastronomiselle sesongille. Syksyllä herkutellaan kauden sienillä, juureksilla ja kalalla. Talvella kaikki lämpimät ja syvät maut saavat pääroolin. Myös viinit hehkuvat täyteläisyyttä.Keväällä ruokalista paitsi kevenee, myös vihreys ja grilli saavat suuremman roolin. Viinit kuplivat kesässä ja rosevinit nostetaan pöytään. Isä Camillon ruoka on rehellistä ja aitoa. Keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja tuoreita raaka-aineita. Jokaisessa annoksessa maistuu kokin ammattitaito. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla!

 

SUOMEN PARAS KALAKEITTO

Isä Camillon on saanut Suomen parasta kalakeittoa tarjoavan ravintolan tittelin. Klassikkoannoksemme bouillabaisse vakuutti tuomariston Suomen Gastronomien Seuran ja Pro Kalan järjestämässä kilpailussa. Bouillabaisse on ollut ruokalistamme suosituimpia annoksia jo vuosia.

Menu ERG

SESONGIN SIENIKEITTO

Patonkikeksi ja tryffelicreme.

PAISTETTUA KUHAA & SAVUVOIKASTIKETTA

Perunamuusia ja pikkelöityjä vihanneksia.

OMENA-MUSTAHERUKKA FRANGIPANE

Camillon omaa rosmariinijäätelöä.

Menu ERG 43,-

Katso lisää
 


ravintola(at)isacamillo.net
017 5810 450
https://isacamillo.ravintolamestarit.net/
https://www.facebook.com/ravintolaisacamillo/
https://www.instagram.com/isa_camillo/?ref=badge

Ravintola Jätkänkämppä on 250 neliön tukkilaiskämppä, jonka sisätiloissa voi ruokailla 130 ihmistä. Jätkänkämppä sijaitsee Hotelli Rauhalahden alueella. Jätkänkämpällä järjestetään muun muassa: kokouksia, sukujuhlat, häät tai pikkujoulut. Lisätietoa Jätkänkämpästä löydät: https://www.rauhalahti.fi/ravintolat/jatkankamppasavusauna/tilausravintola-jatkankamppa
 

p. 030 608 30 
https://www.rauhalahti.fi/ravintolat/jatkankamppasavusauna/tilausravintola-jatkankamppa
https://www.instagram.com/rauhalahti_kuopio/
https://www.facebook.com/rauhalahti

 

Kuopion ravintolaklassikko Kummisetä tarjoaa maukkaita elämyksiä herkkusuille ja vauhdikasta bilemeininkiä aikuiseen makuun. Kummisetä yhdistää tasokkaan keittiön antimet, tunnelmallisen miljöön ja palvelun sekä svengaavan pubitunnelman. 

ravintola@kummiseta.com
017 369 9880
https://www.kummiseta.com/
https://www.facebook.com/ravintolakummiseta

Ravintola Mierontie palvelee Etelä-Konneveden kansallispuiston läheisyydessä sekä lounas- että juhlatilana.

Mierontieltä saa tunnetusti hyvää kotiruokalounasta. Ravintolasta löytyy myös hampurilais-/pizza-/a la carte -lista. Kahvilasta saa Mieron munkkeja. Ravintola Mierontiellä voi nauttia baarielämästä ja majoittua hotelliin.

info@mierontie.fi
+358 40 7400465    

www.mierontie.fi 
www.facebook.com/RavintolaMierontie 
www.instagram.com/hotelliravintolamiero/

Mortonin kesäravintola H-talon edustalla tarjoaa herkkuja lähituottajien raaka-aineista. Konttiravintola Morton on merikonttiin rakennettu kesäravintola, joka tunnetaan erityisesti palkituista burgereistaan ja leppoisasta meiningistään. 2013 lähtien ravintola on kehittänyt omaa Konttiravintola-konseptia, joka on mahdollistanut ravintolan perustamisen paikkoihin, joihin pysyvien rakennuksien rakentaminen on hankalaa. Mortonit ovat avoinna vain kesäaikaan, yleensä kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuussa. Jokaisen annoksen tulee olla jonkun suosikki, se on Konttiravintolan ruokalistan johtava ajatus. 


Nostoja listalta:

Little John Burger -ateria
Kotimainen naudanlihapihvi, Peltolan Blue -sinihomejuustoa, punasipulihilloketta, Myrttisen maustekurkkua ja chipotlemajoneesia. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia.

Delaware Burger -ateria
Suosituin burgerimme! Kotimainen naudanlihapihvi, pekonia, cheddarjuustoa, chili-sipulihilloketta ja Kontin majoneesia. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia.

Chester Burger -ateria
Kotimainen naudanlihapihvi, Kolatun Juustolan Valma -briejuustoa, pikkelöityä porkkanaa, puolukka-mustapippurichutneya ja lipstikka-jogurttiaiolia. Ranut ja lipstikka-jogurttiaiolia.

Elisabethin salaatti
Peltolan Blue -sinihomejuustoa, kirsikkatomaattia, pikkelöityä raparperia ja basilika-omenachutneya ja piparjuurikastiketta sekä inkiväärimaustettua kanan rintafileetä TAI Mortonin porkkana-pellavapullia. 

Mortonin mustikkakukko
Perinteistä mustikkakukkoa, kardemummalla maustettua vaniljakastiketta ja paahdettua valkosuklaata.


kuopio@morton.fi
+358 40 0494367

www.morton.fi
www.facebook.com/konttiravintola/app/168188869963563
www.instagram.com/konttiravintola
 

Urban on luonteeltaan rento ja lämmin lounas- ja tilausravintola vanhassa arvokiinteistössä, aivan Kuopion torin tuntumassa. Ravintola valittiin vuoden ravintolaksi 2016 Glorian ruoka- ja viini -lehden äänestyksessä sekä hyväksyttiin gastronomisen seuran Chaîne des Rôtisseurs'n kilpiravintolaksi keväällä 2016. Ravintolaa luotsaa Suomen Top Chef 2015 kaksintaistelun voittaja Anssi Kantelinen, joka puhuttelee ja antaa ihmisille puheenaiheita keittotaidoillaan. Anssi käyttää kokatessaan vain tuoreita raaka-aineita ja kunnioittaa niiden perusmakuja. Urban arvostaa puhdasta ruokaa, laadukkaita raaka-aineita ja sujuvaa palvelua.

MENUILLAT Kuin sokkotreffit ruoan kanssa. Tarjoilemme vaihtelevasti viikonloppuisin viiden ruokalajin yllätysmenuja. Jokaisen tilaisuuden ruoat valmistetaan vain kyseisen kuun menuiltaan teeman tai raaka-ainesesongin mukaan. Ja kuten asiaan kuuluu, olemme myös valinneet ruuille juomat, jotka voi tilata juomapakettina. Viiden ruokalajin yllätysmenuillallinen 65 €, menulle sovitetut juomat 35 €. Alkoholiton juomapaketti 25 €. Illallisen kesto on kokonaisuudessaan kolmesta neljään tuntiin. Katso ajankohdat: https://www.ravintolaurban.fi/fi/ilta

info@ravintolaurban.fi
+358 40 5522439

www.ravintolaurban.fi
fi-fi.facebook.com/Ravintola-Urban-543789782307245
https://www.instagram.com/ravintolaurban/

Vuonna 1971 perustettu olutravintola Bierstube tarjoaa laajan valikoiman olutta, siideriä sekä maukasta pubiruokaa.

ravintola@bierstube.fi
+358 17 282 1532  

www.bierstube.fi
www.facebook.com/ravintola.bierstube
www.instagram.com/ravintolabierstube/
 

VS Ravintolat on 2006 perustettu ravintola-alan moniosaaja yritys. Yrityksellä on laaja catering-palvelu sekä lounasravintoloita, jotka löytyvät Kuopiosta ja Siilinjärveltä.

VS Ravintoloiden pitopalvelu toimii asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Asiakkaat voivat olla yksityishenkilöitä tai yrityksiä.  
VS Ravintolat vuokraavat myös Tiukanlinnan kokous- ja juhlatiloja. Juhlapaikkana voi olla myös asiakkaan omat tilat tai muu asiakkaan toivoma paikka. 
Hääkokemusta VS Ravintoloille on vuosien aikana karttunut runsaasti ja lähialueen juhlapaikat ovat heille tuttuja.

VS Ravintolat tekevät tiivistä yhteistyötä monien alueen toimijoiden kanssa ja he toimittavat palveluita muun muassa Kuopion raviradalleTiukanlinnaan ja Rauhalahden kartanolle.

VS Ravintolat toteuttavat myös isoja tapahtumia. He toteuttavat esimerkiksi Kuopion rakenna- ja asu messujen messuravintolan sekä hoitavat myös muita ruokatarjoiluja Kuopio-halliin.

catering@vsravintolat.fi
+358 44 744 1402
www.vsravintolat.fi
www.facebook.com/vsravintolat
www.instagram.com/vsravintolat

Kuopion Saanan ravintolassa pääset nauttimaan monipuolisista makuelämyksistä. Annokset on koottu sesongin mukaan laadukkaista raaka-aineista ja käytämme lähialueen tuottajia aina mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on monipuolisia ja maukkaita menuja, annoksia ja lounasta sekä kattava juomavalikoima. Makuelämyksistä vastaa keittiömestari Timo Kuhmonen tiimeineen.

Pöytävarauksen ravintolaamme voit tehdä tästä linkistä

Lämpimästi tervetuloa makuelämyksien maailmaan!

info@kuopionsaana.fi
+358 44 724 0940

www.kuopionsaana.fi
www.facebook.com/kuopionsaana
www.instagram.com/kuopionsaana