Jenni Linnoven keramiikka tuo iloa sisustukseen

13.07.2021

Moni kävijä on varmasti kateellinen keramiikkataiteilija Jenni Linnoven työpaikan nähdessään.  Myymälä ja työtila on kauniisti kunnostettu 1700-luvulta peräisin olevan Jennin sukutilan Lassilan entiseen navettaan. Paikan miljöö on rauhaisaa maalaiselämää henkivä kulttuurihistoriallinen nähtävyys: pihan liki satavuotias tammi, vanhat rakennukset ja maatilan pihapiiri perinnekasveineen toivottavat kävijän tervetulleeksi.

Monipuolinen myymälä

Jennin keramiikkastudio sijaitsee Pohjois-Savon sydämessä,  Siilinjärven Pöljällä.  Myymälästä löytyy käyttökeramiikan lisäksi uniikkiteoksia ja myös muiden paikallisten muotoiluyritysten käsi- ja taideteollisuustuotteita.

Jenni Linnoven omaan mallistoon kuuluvat mm. kaatimet, teekannut ja -kupit, maljakot ja erilaiset kulhot sekä pienoisreliefit kuten Lilja ja Enkelilapset. Tuotteiden materiaalina on korkeapolttoinen vaalea kivitavara, joten tuotteet kestävät mikroaaltouunin ja useat myös konetiskauksen. Taideteoksissa sitten voidaan leikitellä muillakin materiaaleilla! Tuotteita suunnitellaan myös asiakkaan erityistarpeisiin ja liikelahjoiksi.

Herätä sisäinen taiteilijasi!

Jenni järjestää meille maallikoillekin mahdollisuuksia löytää sisäinen keraamikkomme. Kurssien sisältö sopii niin tyhy-toimintaan, polttariporukoille kuin ystävien kesäreissun ohjelmanumeroksi.  Esimerkiksi Savi soi -kurssilla muotoillaan vapaasti punasavesta lintu-/eläinhahmoja, joihin puhalletaan elämä äänen muodossa.  Tuunaa oma muki -kurssilla voit studion malliston mukeista suunnitella ja toteuttaa omalla designilla koristelun mukiisi.  Koristellut mukit lasitetaan ja poltetaan, minkä jälkeen ne kestävät normaalia käyttöä.

Jos sisäinen keraamikkosi toden teolla aktivoituu kurssilla, niin Jenniltä voi ostaa savea mukaan myös kotiin työstettäväksi. Muotoillut tuotteet voi tuoda sitten studiolle poltettavaksi polttopalveluun.

Jälleennäkemisiä näyttelyssä


Arabian tehdas yhdisti aikanaan monia keramiikan taitajia. Nyt, yli 30 vuotta myöhemmin, kolme entistä arabialaista tapaa tänä kesänä jälleen taidenäyttelyn merkeissä Lassilassa ja esittelee taiteilijan työnsä helmiä yhdessä. Näyttelyssä on esillä Pirkko Mäkelä-Haapalinnan pastellimaalauksia sekä Susanna Nissisen ja Jenni Linnoven keramiikkaveistoksia. Jälleennäkemisiä -kesänäyttely on avoinna 6-29.7.2021. Kesäkahvila palvelee näyttelyn aikana erikoiskahvein, ja joka päivä on jotain makeaa tarjolla.

Keramiikkastudio Jenni Linnove

Osoite: Lassila, Kaatrontie 13 71820 PÖLJÄ

Puh: 050 378 8263

Verkko-osoite: www.jennilinnove.fi

E-mail: info@jennilinnove.fi

Facebook: https://www.facebook.com/keramiikkastudiojennilinnove/?ref=page_internal

Istagram: https://www.instagram.com/jennilinnove/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa