Menoa ja meininkiä viestintään ja esiintymiseen takaa Viestintäkoulutus Draivi!

27.04.2021

Yrittäjä Tiina Naumasen luotsaama Viestintäkoulutus Draivi on ammattitaidolla ja intohimolla mukana monessa. Eikä ihme, onhan Tiina Naumanen itse työskennellyt opettajana, näyttelijänä, ohjaajana, laulajana, juontajana, kouluttajana ja ääninäyttelijänä!

Filosofian ja kasvatustieteen maisteri Naumanen laittaa itsensä ja osaamisensa peliin onnistuneiden tilaisuuksien tai koulutusten puolesta, ja Draivin palveluiden suosio osoittaa, että se on tehty onnistuneesti ja hyvään asiakaskokemuksen tuottamiseen perustuen.

Kuva: Sari Hallikainen

Minua ajaa eteenpäin intohimo! Saan yrittäjänä laittaa laaja-alaisen osaamiseni peliin ja olla mukana monessa mielenkiintoisessa projektissa ja toteutuksessa.”, toteaa yrittäjä Tiina Naumanen.

Draivin koulutukset

Yrittäjäksi ryhdyin, koska tarjoamilleni monipuolisille koulutuksille oli selkeästi kysyntää. Myös oman osaamisen kokonaan peliin laittaminen kiehtoi minua. Hyppy kokoaikaisesta viestinnän lehtorin pestistä yrittäjäksi oli jännittävä mutta ehdottomasti sen kaiken jännittämisen arvoinen.”, naurahtaa Naumanen.  

Draivin tarjoama koulutusmenu on kattava. Tarjonnasta löytyy esim. esiintymistaidon ja pitchauksen koulutuksia, tarinallistamisen koulutuksia, työyhteisön vuorovaikutustilanteisiin, etäesiintymisiin ja –kokouksiin liittyviä koulutuksia kuten myös koulutuksia yrittäjän viestintään tai vaikkapa tiedottamiseen tai draaman eri osa-alueisiin liittyen. Lisätietoja koulutuksista löytyy: https://viestintakoulutusdraivi.fi/

Koulutuksissa käytetään koulutusmenetelminä viestinnän ja draamakasvatuksen oppimismenetelmiä. Niissä korostuu aina käytännönläheisyys, toiminnallisuus ja elämyksellisyys. Koulutuksia saa valmiina koulutuspaketteina tai räätälöityinä kokonaisuuksina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koronan myötä erilaiset etäesiintymisiin liittyvien koulutusten kysyntä on selkeästi kasvanut ja koulutusten kysyntä on pysynyt hyvänä – koronasta huolimatta tai voisiko jopa sanoa joissain tapauksissa siitä johtuen. Hassua tässä kaikessa on, että ennen koronaa en olisi vetänyt koulutuksia etänä mutta nyt huomattuani, että ne toimivat, ovat etäkoulutukset uusi lisä koulutustarjontaani varmasti myös tulevaisuudessa. ” Tiina kuitenkin toteaa kaipaavansa kasvokkain tapahtuvia koulutuksia ja tilaisuuksia, vaikka etäilyssäkin on omat puolensa.

Tiina Naumanen, esiintyjä

Tiinan ansioluettelo esiintyjänä on melkoisen vaikuttava! Näyttelijä musiikkiteatterista lastenteatteriin ja draamasta komediaan mukaan lukien tv-mainokset ja musiikkivideot. Tiina on tullut tunnetuksi eri tilaisuuksien ja tapahtumien juontajana, ja laulajana hän luotsaa mm. Duo Vergiliusta. Onpa Tiina työskennellyt myös spiikkaajana, jolloin hänen äänensä on voinut bongata radiomainoksista tai videoista ja hän on kokeillut myös ääninäyttelemistä.

Kuva: Marc Sabat

Näytteleminen on minun suuri intohimoni! Mutta nautin myös kouluttamisesta, juontotöistä ja oikeastaan kaikesta siitä, mitä juuri nyt yrittäjänä saan tehdä.”, sanoo tulevaisuuteen siirrettyjä näytelmäkeikkoja odottava Naumanen.

Tiinaa kuunnellessa kuuntelija tuntee helposti sen palon, jota hän tuntee kaikkia palveluitaan kohtaan. Tiina selkeästi nauttii siitä, että saa käyttää koko ajan kattavaa koulutustaustaansa, työkokemustaan ja osaamistaan monipuolisesti eri alojakin välillä yhdistäen. Tiinan voisikin sanoa olevan useammassakin kutsumusammatissaan.

Mietteitä menneestä ja tulevasta

Tiina toteaakin, että ” Olen oikeastaan tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseen ja töihin, joita yrittäjänä saan tehdä. Toki minulla joitain haaveitakin vielä on, mutta näinkin on hyvä.”

Korona on haastanut yrittäjän omaa osaamista ja se on alkujännityksen jälkeen ollutkin positiivinen juttu. Viestintäkoulutus Draivi on avannut uuden oven esimerkiksi live-etälähetysten juontojen myötä. Englannin kielen taito on myös saanut harjoitusta, koska monet livestriimit menevät Suomen rajojen ulkopuolelle. Uusia asiakkaitakin on tullut tämän oven avauksen myötä.

”Toivon saavani tehdä näyttelijän töitä kuten myös koulutuksia ja juontoja monipuolisesti myös tulevaisuudessa.”

Tiinaan voi olla yhteydessä oikeastaan kaikessa, mihin hänellä osaamista on. Hän kannustaa ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Viestintäkoulutus Draivi
Tiina Naumanen

Verkkosivu: https://viestintakoulutusdraivi.fi/

Sähköposti: tiina.naumanen@viestintakoulutusdraivi.fi

Puh. 050 3034 683

Facebook: https://www.facebook.com/Viestint%C3%A4koulutus-Draivi-198359373708249

Instagram: https://www.instagram.com/tiina_naumanen/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa