RPS-peliä pelaamaan!

16.06.2020
Tunnette varmaan kaikki kivi-paperi-sakset pelin? Kun ratkaisuja pitää tehdä nopeasti ja kukaan ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, niin tämä pelihän ratkoo näkemyserot nopsaan! Jos tunnet lajin omaksesi, niin tässähän on mahdollisuus myös kilpailla aina Suomen mestariksi asti. Pikku vinkki: jostain syystä ihmiset valitsevat sakset-merkin harvimmin...

Saunajuomat Northern Periferiasta

Kuopiolainen panimo RPS on tuonut yrityksellään ja tuotteillaan tämän pelin taas mieliimme. Rock, Paper and Scissors -oluet sekä  lonkerot valmistetaan Northern Periferiassa, eli Kuopion Siikarannan teollisuusalueella. Sieltä löytyy myös yrityksen Taproom- myymälä, jossa voi maistella tuotteita tai ostaa niitä jääkaappikylminä kotiin. Suosittu ostos on Anameizing Tasting box, jossa on maisteltavaksi kaikkia yrityksen pullottamia oluita – mahtava juhannustuliainen! 

Yrityksen tiloista löytyvät myös saunatilat, jossa voi järjestää oman saunaillan ja nauttia oluesta juuri siinä tilanteessa mihin olut minun mielestäni on luotu – eli saunan jälkeen jäähdytellessä ja maailmaa ystävien kanssa parantaen! Jos ei vielä ensimmäisellä pullolla parane, niin mars takaisin löylyyn.

Rohkeasti maailmalle

RPS:n filosofiaan kuuluu yhteisöllisyys, ja vuonna 2019 alkoi yhteistyö Veikkausliigan kanssa. Ehkäpä tulevalla kaudella kentän ristiriidat ratkaistaan uudella tyylillä – seuratkaapa tuomareiden ja pelaajien käsimerkkejä samalla kun siemailette virallista Veikkausliigan olutta…

Yrityksen elämä ei ole kuitenkaan pelkkää peliä, vaan varsin kunnianhimoista tuotteiden kehittelyä, siitä kertovat useat palkinnot olutkilpailuissa; mm. Lizard-olut valittiin omassa sarjassaan vuonna 2018 Suomen parhaaksi olueksi. Hyvillä tuotteilla uskaltaa lähteä kaupantekoon kauemmaksikin ja maailmanvalloitus onkin aloitettu Aasia edellä. Voin hyvin kuvitella, että tämä pelifilosofia uppoaa vaikkapa Etelä-Korean karaokehuoneisiin erinomaisesti!

Suomen paras lager An Allday, Everyday Lager ja vehnäolut Dandelion Dreams Witbier tulevat RPS Brewingilta Kuopiosta. Panimokierrokset ja sauna tilauksesta.

RPS Brewing Oy

Osoite: Siikaranta 3B 

Email: info@rpsbrewing.fi

Verkkosivu: www.rpsbrewing.fi

Facebook: https://www.facebook.com/rpsbrewing/

Instagram: https://www.instagram.com/rpsbrewing/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa