Webinaari: Lähituotteilla makua lautaselle - koko ruokaketjun toimijoiden kohtaaminen

ti 27.10.2020

Tervetuloa mukaan Lähituotteilla makua lautaselle -webinaariin 27.10. klo 14:00-15:30

Webinaari järjestetään korona-pandemian vuoksi maaliskuulta peruuntuneen Lähituotteilla makua
lautaselle -tapahtuman tilalla.Tilaisuus on avoin ruoka-alan toimijoille: elintarviketeollisuus, alkutuotannon jalostajat, julkinen sektori ja ravintolat.


Miksi osallistua?
1. Saat tietoa Pohjois-Savon lähija luomutuotemarkkinoista.
2. Voit esittää kysymyksiä paneelikeskustelun osallistujille.
3. Voit osallistua kätevästi omalta tietokoneelta.
4. Tilaisuudessa nousevien kysymysten ja asioiden käsittelyä jatketaan keväällä 2021 järjestettävässä
livetapahtumassa.

Ohjelma
Tilaisuuden avaus
Katsaus Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoihin
Kommenttipuheenvuorot
• Pesolan Pihviliha, Antti Niskanen, tuottaja
• Siilinjärven ruokapalvelut, Sirpa Kurki, ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja
• Kalavapriikki, Jari Korhonen, toimitusjohtaja

• Ravintolamestarit, Janne Tirri, keittiömestari, Kuopion Klubi
Paneelikeskustelu - Konkretiaa lähituotteiden hankintaan
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

Ilmoittautuminen 23.10. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/42815EA14D219904

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 26.10.

Lisätietoja Anu Arolaakso, anu.arolaakso@sakky.fi, p. 044 785 4048

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää