ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

ke 26.05.2021

ERG-VERKOSTOITUMISILTAPÄIVÄ: Lähituotteilla makua lautaselle

Aika: ke 26.5.2021 klo 14.00 – 15.30

Paikka: Etänä Teamsin kautta / Tuoreverkko, Kisällinkuja 18 (10 ensimmäistä henkilöä mahtuu paikan päälle)

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään! Tule kuulemaan ja keskustelemaan kuinka saadaan tuottajat ja ammattikeittiöt kohtaamaan paremmin.

-Tuoreverkko Oy: Tuoreverkon esittely ja toimintaperiaatteet, Ulla Kojonkoski

-Heinon Tukku: Kehitteillä konsepti alueellisten tuottajien sekä paikallistoimittajien tuotteiden välittämiseen tukun asiakkaille, Jarkko Varpunen

-Satoja Oy: Mahdollisuus ideoida yhdessä uutta tuottajien ja kuluttajien/ammattikeittiöiden kohtaamisalustaa (sovellus ja nettiversio), Nestori Virtanen

Ilmoittaudu mukaan 21.5.2021 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/7511A2CCD8C247AF

Tervetuloa mukaan paikan päälle tai linjoille etänä! Jos ilmoittaudut mukaan etänä niin lähetämme Teams-linkin edellisenä päivänä sähköpostiisi.

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää

pe 23.09.2022 | Metsästä lasiin: Tastingit, tehdaskierrokset, cocktailkoulut, Tehtaan­­myymälä ja Arctic Bar

Lignell & Piispasen Vierailukeskuksessa on tarjolla elämyksiä kaikille aisteille.

Katso lisää

la 29.10.2022 | Workshopit Pannuhuone Gust. Raninilla: Tequila ja katkerot

Pannuhuone Gust. Raninilla alkoholeihin keskittynyt koulutus ja makumatka maukkaisiin elämyksiin, jossa tutustutaan teemoittain alkoholien historiaan, valmistukseen, trendeihin ja cocktaileihin. Kerran kuussa järjestettävät koulutukset ovat mahtava startti viikonloppuun, niin asiasta kiinnostuneille kuin alan ammattilaisille.

Katso lisää

la 29.10.2022 | Laajennettu illallinen: Ruoka & Luonto uudessa ulottuvuudessa

Koe Ruoka & Luonto uudessa ulottuvuudessa. Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista. Laajennetulla illallisella paikallinen luonto ja raaka-aineet yhdistetään hyödyntäen virtuaalitodellisuutta. Ruoka ja luonto koetaan erityisellä tavalla, kaikki aistit sekoittaen! Illallinen on jotain aivan uutta, tulevaisuus tässä päivässä. Laajennettu illallinen sopii kaikille nautiskelijoille, jotka hakevat elämyksiä arkeen luonnosta ja hyvästä ruuasta.

Katso lisää

la 12.11.2022 | Workshopit Pannuhuone Gust. Raninilla: Vodka,gin ja liköörit

Pannuhuone Gust. Raninilla alkoholeihin keskittynyt koulutus ja makumatka maukkaisiin elämyksiin, jossa tutustutaan teemoittain alkoholien historiaan, valmistukseen, trendeihin ja cocktaileihin. Kerran kuussa järjestettävät koulutukset ovat mahtava startti viikonloppuun, niin asiasta kiinnostuneille kuin alan ammattilaisille.

Katso lisää