Tuotteistamisen työpaja Iisalmessa 3.3.2021

ke 03.03.2021

Tuotteistamisen työpaja Iisalmessa

Iisalmi ja tienoot on ottanut käyttöön Johkun, joka mahdollistaa tuotteiden esittelyn ja myynnin yhteisessä verkkoalustassa. Järjestämme maaliskuussa työpajan tuotteistamisesta, jotta yrittäjien on helpompaa muokata tuotteet ja palvelut Johkun edellyttämään muotoon. Työpajan lisäksi jokainen yritys saa sparrausta tuotteistamiseen.

Aika: 3.3.2021 klo 10:00-17:00

Sparrauksen aikataulu sovitaan 3.3. työpajassa osallistuvien yrittäjien kanssa.

Paikka: Golden Dome, Kyllikinkatu 8, Iisalmi/Teams-alusta

Kohderyhmä: Ylä-Savon ruoka-, matkailu-, hyvinvointimatkailu- ja kivijalkayritykset

Kouluttajat/sparraajat: Soila Palviainen ja Simo Palviainen, Aurana Oy

Koulutus on maksuton omakustanteista lounasta lukuun ottamatta.

Työpaja pitää sisällään ruoka-, matkailu-, hyvinvointimatkailu- ja kivijalkayritysten palveluiden tuotteistamisen esittely- ja myyntikuntoon verkossa olevaan Johku –alustaan sopivaksi. Työpajassa käydään läpi mm. tuotekortin tiedot; tekstit, kuvat, hinnoittelu- ja laatuasioiden kertaaminen. Myös lyhyt sparraus tuotteen markkinoinnin suunnitteluun.

Työpajan ohjelma:

10:00 - 12:00         Aloitus ja tuotteen sisältösuunnittelu

                              tuotekortin tiedot; tekstit ja kuvallinen materiali

12:00 - 13:00         Omakustanteinen lounas (12 e)

13:00 - 14.30         Tuotteen hinnoittelun tarkastelu

14.30 - 15.30         Laatuasioiden tsekkaaminen

15.30 – 17:00        Tuotteen markkinoinnin suunnittelua

Tuote ei vielä myy sillä, että se on olemassa!

Työpajapäivän lisäksi yrityksille pidetään yhteinen sparrauspäivä, jolloin kukin työpajaan osallistunut yritys saa verkon kautta tai paikan päällä vielä lyhyen sparrauksen tuotteidensa kehittämiseen. Yksilö/verkostotuotteen sparrauksen kesto n. 0,5 h./toimija tai toimijaryhmä.

Sparrauspäivän ajankohta sovitaan osallistuvien yritysten kanssa 3.3. työpajassa.

Pyydämme ilmoittautumiset 24.2.2021 mennessä:

https://link.webropolsurveys.com/S/C91A1BB156BAF38C

Työpajaan osallistuvia yrittäjiä pyydetään toimittamaan alustavat/olemassa olevat tuotteet etukäteen katsottavaksi kouluttajille, jolloin yritys saa tuotteeseensa liittyen tarkempaa sparrausta. Lähetys 24.2.2021 mennessä osoitteeseen: soila.palviainen@aurana.fi

Lisätietoja koulutuksesta antavat:

Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi

Marja Niskanen p. 0400 905 782,  marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi

Iisalmi ja tienoot käyttämästä Johku-verkkoalustasta ja sen eduista lisätietoja antaa:

Jarmo Miettinen, p. 040 830 2681, jarmo.miettinen@iisalmi.fi

Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Tulethan koulutuksiin vain terveenä! Tilaisuuksissa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Saat maskin paikan päältä, jos oma unohtuu matkasta.

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää