Public seminar: Food, gastronomy and wellbeing

pe 11.09.2020

The public seminar is open to ERG Platform members, IGCAT Experts, SME’s in food and well-beingrelated industries, students and academics interested in food, wellbeing and wellness tourism. The seminar is free for public but registrations are needed. Please fill the registration form until 6th September 2020: https://link.webropolsurveys.com/S/00D0CB9AAFB24342

We can take only 50 persons in to the Kuopio Club. The seminar will be streamed and it will be possible to watch it online.

Seminaari on avoin European Region of Gastronomy alueiden jäsenille, ICGAT:in asaintuntijoille, ruoka-, hyvinvointi- ja ravitsemusalan yrittäjille, opiskelijoille ja muille tahoille, jotka ovat kiinnostuneita ruoasta, hyvinvoinnista ja hyvinvointimatkailualasta. Seminaari on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 6. syyskuuta mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/00D0CB9AAFB24342

Voimme ottaa ainoastaan 50 henkilöä Kuopio Klubille tilaisuuden turvallisuuden takaamiseksi. Kansainvälisten asiantuntijoiden puheenvuorot toteutetaan etäyhteyden/videoiden kautta. Ethän tule paikalle, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita. Seminaari striimataan verkkoon, joten sitä voi seurata myös etäyhteyden kautta.

10.00 WELCOME AND INTRODUCTIONS

Ilona Sares Proagria and IGCAT Expert

Antti Iire Savonia University and IGCAT Expert

10.15 Sustainable eating and food consumption now and in the future (LIVE-STREAMED)

Speaker: Mari Niva, Professor, University of Helsinki

10.50 Growth in wellness and gastronomy travel : Setting the context (VIDEO)

Speaker: Lázló Puzcló, Xellem Ltd. And IGCAT Expert, Hungary 

11.10 Health Break

11.30 Food trends: good for wellbeing or only good business?

Speaker: Marjukka Kolehmainen, Professor, University of Eastern Finland

12.00 Arts Education and wellness (VIDEO)

Speaker: Paul Schafer, Author and IGCAT Expert, Canada

12.10 Human Security and sustainable food production

Speaker: Jyri Wuorisalo, Human Security Finland/Savonia University of Applied Sciences

12.25     Message of support from IGCAT and The European Regions of  Gastronomy (LIVE-STREAMED)

Speaker: Diane Dodd, IGCAT President

 Public seminar ends

Tulevia tapahtumia

pe 11.09.2020 | Opening Ceremony: ERG 2020-21

Kuopion alueen ja Pohjois-Savon Gastronomisten juhlavuosien avaus

Katso lisää

ke 23.09.2020 | Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille -opintomatka Järvisydämeen --> SIIRTYY KORONATILANTEEN TAKIA KEVÄÄSEEN 2021

Opintomatka Järvisydämeen 23.9.2020

Katso lisää

ke 30.09.2020 | ERG-toimijoiden verkostoitumisiltapäivä klo 15.00-16.30

Tervetuloa ERG-toimijoiden verkostoitumisiltapäivään. Iltapäiväkahveilla käsittelemme hankekokonaisuuden ajankohtaisia asioita: tulevia tapahtumia ja koulutuksia, juhlavuoden ohjelmaa sekä muita käsillä olevia asioita. Ilmoittautuminen vaaditaan, että osaamme varata riittävän suuren pannun sekä pikkusuolaista.

Katso lisää

to 01.10.2020 | My Stay -sivustokoulutus II

My Stay on Visit Finlandin ylläpitämä tietokanta ja markkinointisivusto, jonka kautta Visit Finland markkinoi suomalaisia matkailupalveluita kansainvälisille asiakkaille. Lokakuun työpajassa syötämme yritysten palveluita tietokantaan Kirsi Mikkolan ohjauksessa.

Katso lisää

to 01.10.2020 | Maistellen Kuopiota -kiertoajelu

Maistellen Kuopiota -kiertoajelun aikana saat herkutella paikallisilla mauilla Kuopion ydinkeskustaa kauempana olevissa ravintoloissa, kuten pyörivässä Puijon Torniravintolassa ja Kuopion Saanassa Kallaveden rannalla. Pääset legendaarisen kauppaneuvos Gustav Raninin jalanjäljille Lignell & Piispasen tehdaskierroksella ja tarina jatkuu historiallisessa Koivumäen kartanossa. Bussimatkalla kuulet Kuopiosta ja sen tärkeistä kohteista kuten Puijosta, Kallavedestä ja Saaristokaupungista sekä kierroksen ravintoloista ja niiden yrittäjistä.

Katso lisää

la 10.10.2020 | Juankosken Juusto- ja viinijuhlat klo 18.00-02.00

Juankoskella juustojen, viinien ja yhdessäolon juhlaa

Katso lisää

la 17.10.2020 | Pop up -päivä Matkuksessa 10 - 16

Pohjoissavolaista lähiruokaa - osta mukaan ja nauti pop up -ravintoloiden annoksia!

Katso lisää

ti 27.10.2020 | Webinaari: Lähituotteilla makua lautasille - koko ruokaketjun toimijoiden kohtaaminen

Katso lisää

ke 28.10.2020 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-toimijoiden verkostoitumisaamuun. Aamukahveilla käsittelemme hankekokonaisuuden ajankohtaisia asioita: tulevia tapahtumia ja koulutuksia, juhlavuoden ohjelmaa sekä muita käsillä olevia asioita. Ilmoittautuminen vaaditaan, että osaamme varata riittävän suuren pannun sekä pikkusuolaista.

Katso lisää

la 31.10.2020 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 31.10.2020 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 31.10.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 06.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

ke 11.11.2020 | Opintomatka: Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 yritykset Etelä-Savossa --> OPINTOMATKA SIIRTYY KORONATILANTEEN TAKIA KEVÄÄSEEN 2021

Saimaa Gastronomy voitti Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailun 2019. Lähde mukaan opintomatkalle tutustumaan Tertin Kartanon ja Sahanlahti Resortin toimintaan! Bussimatkalla Tarinamme todeksi -koulutus Tiina Naumasen johdolla.

Katso lisää

pe 20.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 20.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 21.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

ke 25.11.2020 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-toimijoiden verkostoitumisaamuun. Aamukahveilla käsittelemme hankekokonaisuuden ajankohtaisia asioita: tulevia tapahtumia ja koulutuksia, juhlavuoden ohjelmaa sekä muita käsillä olevia asioita. Ilmoittautuminen vaaditaan, että osaamme varata riittävän suuren pannun sekä pikkusuolaista.

Katso lisää

to 26.11.2020 | Hyvää oloa - Feeling good

Marraskuun kotahoito: Haluatko astua sisään kodan hämyiseen lämpöön kokemaan  pehmeiden lampaantaljojen päällä upean rentoutuselämyksen? Bene Statera! ®-Hyvän Olon Tasapaino on hemmotteleva ja lihaksia avaava kehohoito, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia lämpimän juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Katso lisää

pe 27.11.2020 | Hyvää oloa - Feeling good

Marraskuun kotahoito: Haluatko astua sisään kodan hämyiseen lämpöön kokemaan  pehmeiden lampaantaljojen päällä upean rentoutuselämyksen? Bene Statera! ®-Hyvän Olon Tasapaino on hemmotteleva ja lihaksia avaava kehohoito, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia lämpimän juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Katso lisää

pe 04.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 04.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 11.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 12.12.2020 | Pop up -päivä Matkuksessa 10 - 16

Pohjoissavolaista lähiruokaa - osta mukaan ja nauti pop up -ravintoloiden annoksia!

Katso lisää

la 12.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 22.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 22.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 23.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 23.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

pe 12.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 12.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 13.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 26.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 27.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

pe 24.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 25.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää