KLUB ERG: B/P X E.R.G "Tuntematon Sotilas

pe 06.12.2019

ITSENÄISYYSPÄIVÄN ILLALLINEN: B/P X E.R.G "Tuntematon Sotilas

Hyvän ruuan, juoman ja urbaanin kulttuurin ystäville suunnattu Klub ERG -ruokaklubi laskeutuu Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12. Gastrobar B/P:hen ”Tuntematon sotilas” -teemalla.

Muonitukset klo 16.30 & 20.00:                                        

'Tuu sinä hakemaan leipäs päälle voita'

'Anna ny ees yks pien suol' silakka ku hiukoo niin kovin'

'Siellä se herne toveriaan ehtii, mutta turha on työnsä'

'Lisä ruokalaji mielialan kohottamiseksi'

'Nokipannukahvit'

Menu 44 € / hlö & juomapaketti 22 € / hlö. Teatterista tuleville menu 34  € / hlö.

Varaa pöytä soittamalla Puh. 0400 187 570.

www.gastrobarbp.com/erg

ITSENÄISYYSPÄIVÄN TEATTERI-ILLALLINEN: SOTAA KAHDELLA RINTAMALLA!

Gastrobar B/P Itsenäisyyspäivän illastajille 6.12. on mahdollisuus nähdä Troilus ja Cressida- näytelmä Kuvakukossa klo 15.00. Esitykseen saa lipun puoleen hintaan 11,50€ (norm 23€). Lipun voi lunastaa paikan päällä Kuvakukossa näyttämällä illallisen varausvahvistuksen. Esityksen kesto on noin 1 1/2h. Esityksestä ehtii myös klo 16 alkavaan kattaukseen. Verigreippi-ryhmän ja Juha Hurmeen Troilus ja Cressida esittää joulukuussa Troijan sodan loppukahinat Kino Kuvakukossa . Lue lisää: https://minimi.fi/events/event/hurme-shakespeare-verigreippi-troilus-ja-cressida/

Verigreippi-ryhmän muodostavat Tanssiteatteri Minimin perustajanaiset Johanna Keinänen, Anja Lappija Liisa Ruuskanen. Kokoonpanoa on vahvistettu näyttelijä-kirjailijaMiko Kiviselläsekä Jaana Kurttilalla, joka vastaa esityksen visuaalisesta suunnittelusta. Esityksen ohjaa kirjailija-ohjaaja Juha Hurme,ohjaaja-asistenttinaan Vesa Kivinen.

Ruokaklubien tavoitteena on nostaa esille alueen ravintolaosaamista luovalla särmällä ja lämmitellä niin asiakkaita kuin alan toimijoitakin Kuopion alueen ERG-juhlavuoteen 2020, jolloin Pohjois-Savon alue on Euroopan ruokamaakunta. Klubikierrosta on tarkoitus jatkaa kesään 2021 saakka.


(Yhteistyössä mukana: Ravintola Panza, Ravintola mestarit, Ravintola Urban, VS Ravintolat, Lignel&Piispanen, Tanssiteatteri Minimi)

ERG pähkinänkuoressa: Kuopion seutu ja Pohjois-Savon maakunta ovat saaneet arvostetun European Region of Gastronomy -tunnustuksen, jonka puitteissa juhlimme vuosina 2020-2021. European Region of Gastronomy on kansainvälisesti arvostettu tunnustus, joka myönnetään vuosittain yhdelle tai useammalle eurooppalaiselle alueelle. Tunnustuksen puitteissa Pohjois-Savon ruokamatkailu, laadukkaat elintarvikkeet ja palvelut nostetaan valokeilaan niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. ERG -tunnustus painottaa vastuullisesti toimimista, lähiruoan käyttöä sekä pienten- ja keskisuurten yritysten välistä yhteistyötä. Myönnetty status tuo mukana oleville toimijoille kansainvälistä näkyvyyttä, uutta liiketoimintaa, matkailijoita sekä tapahtumia. Juhlavuotena on tulossa paljon ruokaan ja kulttuuriin liittyvää ohjelmaa, johon yrityksen voivat osallistua saaden näkyvyyttä palveluilleen. Itä-Suomen ProAgria ja Maa-ja kotitalousnaiset sekä Savonia AMK ovat käynnistäneet yhdessä tunnustuksen puitteissa hankekokonaisuuden, jonka tavoitteena on saada European Region of Gastronomy, Kuopio Region 2020-2021 –kokonaisuudesta maksimaalinen hyöty. http://tastesavo.fi/erg_2020

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

pe 22.01.2021 | Kalakukon leivonnan SM-kilpailu

Leivontakilpailussa on kolme sarjaa, perinteinen kalakukon leivontasarja yrityksille ja kotileipureille sekä innovatiivinen juhlakukko-sarja, johon voi osallistua joko suolaisella tai makealla leipomuksella.

Katso lisää

la 23.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi (peruttu)

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

ti 26.01.2021 | Tarinamme todeksi -koulutus

Tarinamme todeksi -koulutuksessa saat konkreettisia ja käytännönläheisiä vinkkejä yrityksesi/tuotteesi/palvelusi tarinallistamisesta.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | Local Food Gift 2021: Ruoka- ja keittiötavaralahjojen kehittäminen

Osallistu ja kehitä tuotteitasi! Vuoden 2020 Local Food Gift –työpajat, aluekilpailu ja historiassaan ensimmäinen European Food Gift Challenge aukaisivat tietä pohjoissavolaisille laadukkaille ruokatuotteille.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

ke 03.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 1: Tapahtumaprojektin suunnittelu ja johtaminen

Kurssiin liittyy oikeus käyttää Opens-ohjelmistoa 1 kk:n ajan, jolla kukin toimija voi suunnitella oman tapahtumansa toteutuksen kurssin sisältöjen mukaisesti.

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

ke 10.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 2: Tapahtumien vastuullisuuden kehittäminen

Innovatiivisilla ratkaisuilla voidaan tuottaa lisäarvoa sekä osallistujille, sidosryhmille että järjestäjälle ja saada myös kustannussäästöjä ja/tai lisätuloja. Osallistujat saavat työkaluja tapahtuman vastuullisuuden suunnitteluun, seurantaan, arviointiin ja kehittämiseen.

Katso lisää

pe 12.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 13.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

ke 17.02.2021 | Opintomatka Järvisydämeen

Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille -opintomatka Järvisydämeen 17.2.2021

Katso lisää

to 18.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 3: Kuvien ja videoiden merkitys tapahtumien markkinoinnissa

Koulutuksessa perehdytään tapahtumien markkinointiin ja tutustutaan käytännön esimerkkien kautta, miten ja millaista kuva- ja videoaineistoa voidaan hyödyntää parhaiten tapahtumamarkkinoinnissa.

Katso lisää

to 25.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 4: Yleisötapahtumien tapahtuma-alueen ja toimitilojen visuaalinen ilme

Koulutuksessa keskitytään yleisötapahtumien visuaalisen ilmeen kehittämiseen: mitä visuaalinen ilme tarkoittaa käytännössä, mitä pitää ottaa huomioon ja millä toimenpiteillä yleisötapahtumien visuaalinen ilme luodaan houkuttelevaksi.

Katso lisää

ke 03.03.2021 | Tuotteistamisen työpaja Iisalmessa 3.3.2021

Iisalmi ja tienoot on ottanut käyttöön Johkun, joka mahdollistaa tuotteiden esittelyn ja myynnin yhteisessä verkkoalustassa. Järjestämme maaliskuussa työpajan tuotteistamisesta, jotta yrittäjien on helpompaa muokata tuotteet ja palvelut Johkun edellyttämään muotoon. Työpajan lisäksi jokainen yritys saa sparrausta tuotteistamiseen.

Katso lisää

to 18.03.2021 | Tuotteistamisen työpaja 1 Kuopiossa: Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon

Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon -valmennus. Aika on kallista, joten sitä kannattaa säästää! Työpajat ovat työntäyteisiä, mukana konkreettista tekemistä, esimerkkejä ja käytännön kokemuksia sekä tietysti vertaisoppimista. Lopputulemana uudet tai olemassa olevat aihiot ja tuotteet myyntikuntoon! Jokainen yrittäjä tekee oman & verkostotuotteiden osalta täsmätyötä päivien aikana!

Katso lisää

ti 23.03.2021 | Opintomatka: Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 Etelä-Savossa

Saimaa Gastronomy voitti Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailun 2019. Lähde mukaan opintomatkalle tutustumaan Tertin Kartanon ja Sahanlahti Resortin toimintaan! Bussimatkalla Tarinamme todeksi -koulutus Tiina Naumasen johdolla.

Katso lisää

to 25.03.2021 | Tuotteistamisen työpaja 2 Kuopiossa: Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon

Aika on kallista, joten sitä kannattaa säästää! Työpajat ovat työntäyteisiä, mukana konkreettista tekemistä, esimerkkejä ja käytännön kokemuksia sekä tietysti vertaisoppimista. Lopputulemana uudet tai olemassa olevat aihiot ja tuotteet myyntikuntoon! Jokainen yrittäjä tekee oman & verkostotuotteiden osalta täsmätyötä päivien aikana!

Katso lisää

pe 26.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 27.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 22.05.2021 | WANHAT VEKOTTIMET JA ROMPEPÄIVÄ Airakselan seurantalolla LA 22.5.2021 KLO 10-15

rompetta ja ruokaa vanhaan malliin

Katso lisää

pe 18.06.2021 | SATOA Goes WILD -villiruokafestivaali perjantaina ja lauantaina 18.6.-19.6.2021

SATOA Goes WILD -tapahtuma tekee kaupunkikeskustasta yhden viikonlopun ajaksi suuren ruokafestivaalialueen. Wildissa yhdistyvät yhdessä syöminen, liikkuminen ja kulttuurin nauttiminen. Tapahtumassa pääroolia esittävät paikalliset villit raaka-aineet, joista maukkaita annoksia ovat luomassa paikalliset huippuravintolat.

Katso lisää

ke 23.06.2021 | One and Only Muuruveden Juhannus 2021

Elämyksellinen Juhannusjuhla 23.6.2021 Muuruveden kulttuurimiljöössä räätälöidyn ohjelman, juhannuksen herkkujen ja juomien, saunomisen ja kokon merkeissä.

Katso lisää

pe 25.06.2021 | Lohimaan juhannus pe-la 25.-26.6.2021

Keskikesän perinteinen juhannusjuhla Lohimaassa Tervossa.

Katso lisää

pe 09.07.2021 | Oluset olutjuhlat Iisalmessa 9.-10.7.2021

Suomen suurin ja vanhin olutjuhla on rento kesätapahtuma Luuniemen juhlakentällä Iisalmen kestustassa.

Katso lisää

pe 16.07.2021 | Suonenjoen Mansikkakarnevaalit

Mansikkakarnevaalit on yksi Suomen pitkäaikaisimmista kesätapahtumista. Karnevaalit pidetään heinäkuussa aikana, jolloin suomalaiset mansikat ovat makeimmillaan.

Katso lisää

pe 06.08.2021 | Sampea ja Samppanjaa pe ja la 6.-7.8.2021

Eturivin artisteja ja elämyksiä

Katso lisää

la 07.08.2021 | Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. Juhlien keskipisteenä komeilee 20 m muhkea juustopöytä, jonka herkut ovat nautittavissa aina klo 24 saakka.

Katso lisää

la 07.08.2021 | Louhenkatupäivä Iisalmessa lauantaina 7.8.2021

Katukarnevaalitunnelmaa Iisalmen keskustan kaduilla ja torilla

Katso lisää

pe 27.08.2021 | Satoa Kuopio Food Festival 27.-28.8.2021

SATOA – tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia paikallisten makujen juhlia, joissa maistellaan pääosin paikallisista raaka-aineista paikallisten yrittäjien valmistamia satokauden ruoka-annoksia.

Katso lisää

la 11.09.2021 | Rautalammin Pestuumarkkinat

Rautalammin suurin tapahtuma jo vuodesta 1821!

Katso lisää

pe 24.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 25.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää