IX Brändiseminaarin jatkot

ke 29.01.2020

Brändiseminaarin European Region of Gastronomy jatkot Ke 29.1.2020 ke klo 17.00-19.00. Lähiruokaherkkuja ja skumppaa Puijon Majalla!

Tervetuloa nauttimaan Puijon Majalle henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Pohjois-Savon alueen mauista! IX Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään keskiviikkona 29.1.2020 Kuopion Musiikkikeskuksella. Brändiseminaarin herkullisten jatkojen isäntänä toimii European Region of Gastronomy Kuopio 2020 kokonaisuus. Siirtyminen jatkoille onnistuu tarjoamallamme bussilla tai vapaavalintaisesti omalla kuljetuksella.

Ilmoittautuminen Ravintolamestareiden verkkokauppassa: https://kauppa.ravintolamestarit.net/product/3800/. Hinta 19,50€/hlö, ja se sisältää runsaan noutopöydän alueemme lähiruokatuottajien herkkuja, kuohuvaa, Olvin tastingin sekä rentoa jatkoilua DJ RR:n levyjen tahdissa. Jatkoilla tutustutaan ERG:n mahdollisuuksiin ja vaikuttavuuteen alueellamme. Bussit kulkevat: klo 16.30 Musari - Puijo, jatkot klo 17.00-19.00 jatkot, klo 19.15 bussi Majalta torille. Puijolla on parkkipaikkoja omalla autolla liikkuville seminaarilaisille.

Puijon Maja

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Tunnelmallinen ja uudistettu Puijon Maja henkii menneiden vuosikymmenien nostalgiaa ja lämmintä kodikkuutta. Majan puodista voit hankkia paikallisia tuotteita kotiin tai tuliaiseksi. Pertti Junnilan tuohikäsityöt, Satu Nisun huovat ja ryijyt, Pyro-Artturin puutaide, Taito Shopin Kuopio- ja luontoaiheiset tuotteet, Jenni Rutonen Design ja Nature Artin kasvitaide kuuluvat Puodin valikoimiin.

Runsas valikoima Majan Retkiaamiaisen ja Tornin Lähiruokapöydän herkkuja skumpan kera

Brändiseminaarin jatkoilla pääsemme nauttimaan paikallisten tuottajien maistuvista herkuista. Jatkojen menu julkaistaan tammikuussa ja se koostuu Puijon Torniravintolan Lähiruokapöydän sekä Majan retkiaamiaisen parhaimmista paloista. Lisäksi palanpainikkeena jatkoilijoille tarjoillaan skumppaa.

  • Naudanliha: Pesolan Pihviliha, Iisalmi
  • Kasvikset, yrtit: Kaikontarha, Vehmersalmi
  • Sipulit: Vehviläinen, Siilinjärvi
  • Peruna: Pekka Miettinen, Siilinjärvi
  • Porkkana: Koivulan tila, Hiltulanlahti
  • Vadelma: Suviniityn Marjamaat, Suonenjoki
  • Luomukananmunat: Karhumäen tila, Pajujärvi

Olvin tasting ja Majan baari

Jatkojen hintaan kuuluu myös maittava Olvin tasting, jossa pääsemme tutustumaan panimon monipuoliseen tuotetarjontaan. Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta saakka säilynyt panimoyritys, jonka valikoimiin kuuluvat oluiden ja muiden alkoholijuomien ohella raikkaat virvokkeet, jotka saavat makunsa esimerkiksi raikkaasta suomalaisista koivun mahlasta. jatkojen aikana.

European Region of Gastronomy 

Kuopion alue ja Pohjois-Savon maakunta ovat saaneet ensimmäisinä alueina Suomessa arvostetun European Region of Gastronomy -tunnustuksen, jota juhlitaan vuosina 2020-2021.  

ERG-statusta voidaan verrata esimerkiksi tunnetumpaan kulttuuripääkaupunki -titteliin sillä erotuksella, että European Region of Gastronomy -status kehittää kulttuurin ohella gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia, maataloutta, koulutusta ja yrittäjyyttä. Myönnetty status tuo alueelle näkyvyyttä, arvostusta sekä ennen kaikkea uutta liiketoimintaa, uusia matkailijavirtoja ja uusia tapahtumia. Tunnustuksen on myöntänyt eurooppalaisten alueiden yhteistyöverkosto IGCAT, joka edistää monialaista yhteistyötä ruokakulttuurin, matkailun, kaupunkikulttuurin ja taiteen alueilla.

Tunnustus on askel kohti kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettua Pohjois-Savon ruokamaakuntaa sekä houkuttelevaa ruokamatkailun kohdetta. European Region of Gastronomy -tunnustus painottaa vastuullisuutta, lähiruoan käyttöä, paikallista kulttuuria sekä pienten ja keskisuurten yritysten välistä yhteistyötä. Tavoitteena on, että Pohjois-Savoon matkaillaan sen vetovoimaisen ruokakulttuurin vuoksi. Alueemme persoonallista, innovatiivista sekä vastuullista ruokakulttuuria viedään aktiivisesti myös maailmalle. Ihmiset läheltä ja kaukaa haluavat kokea alueemme ainutlaatuiset gastronomiset herkut ja mielenkiintoiset ruokatapahtumat.

European Region of Gastronomy Kuopio 2020 toteutuu Itä-Suomen ProAgria & Maa- ja kotitalousnaisen sekä Savonia-ammattikorkeakoulun hankeyhteistyönä. Mukana on yli 70 yritystä, tapahtumatoimijaa, oppilaitosta ja kehittämisorganisaatiota koko maakunnan alueelta. Lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista sekä ERG -kokonaisuudesta löydät www.tastesavo.fi sivustolta.

https://www.brandiseminaari.fi

Tulevia tapahtumia

pe 11.09.2020 | Opening Ceremony: ERG 2020-21

Kuopion alueen ja Pohjois-Savon Gastronomisten juhlavuosien avaus

Katso lisää

ma 05.10.2020 | Lähiruokaviikko 5.- 9.10.2020 Kuopiossa

Kuopion alueella vietetään lähiruokaviikkoa lokakuun alussa, 5. – 9.10. (vko 41). Lähiruokaviikolla tehdään pohjoissavolaista lähituottajien ruokaa tunnetuksi koululaisille ja opiskelijoille. Tällöin useat alueen oppilaitokset tarjoavat opiskelija- ja henkilökuntaravintoloissaan lähiruokaa ja myös esimerkiksi Servica on mukana viikon tapahtumissa lähiruokapäivänä 8.10., jolloin Servica tarjoaa kaikissa Kuopion alueen toimipisteissään lähiruokalounaan.

Katso lisää

ti 06.10.2020 | Lähiruokaviikko 5.- 9.10.2020 Kuopiossa

Kuopion alueella vietetään lähiruokaviikkoa lokakuun alussa, 5. – 9.10. (vko 41). Lähiruokaviikolla tehdään pohjoissavolaista lähituottajien ruokaa tunnetuksi koululaisille ja opiskelijoille. Tällöin useat alueen oppilaitokset tarjoavat opiskelija- ja henkilökuntaravintoloissaan lähiruokaa ja myös esimerkiksi Servica on mukana viikon tapahtumissa lähiruokapäivänä 8.10., jolloin Servica tarjoaa kaikissa Kuopion alueen toimipisteissään lähiruokalounaan.

Katso lisää

ke 07.10.2020 | Lähiruokaviikko 5.- 9.10.2020 Kuopiossa

Kuopion alueella vietetään lähiruokaviikkoa lokakuun alussa, 5. – 9.10. (vko 41). Lähiruokaviikolla tehdään pohjoissavolaista lähituottajien ruokaa tunnetuksi koululaisille ja opiskelijoille. Tällöin useat alueen oppilaitokset tarjoavat opiskelija- ja henkilökuntaravintoloissaan lähiruokaa ja myös esimerkiksi Servica on mukana viikon tapahtumissa lähiruokapäivänä 8.10., jolloin Servica tarjoaa kaikissa Kuopion alueen toimipisteissään lähiruokalounaan.

Katso lisää

to 08.10.2020 | Lähiruokaviikko 5.- 9.10.2020 Kuopiossa

Kuopion alueella vietetään lähiruokaviikkoa lokakuun alussa, 5. – 9.10. (vko 41). Lähiruokaviikolla tehdään pohjoissavolaista lähituottajien ruokaa tunnetuksi koululaisille ja opiskelijoille. Tällöin useat alueen oppilaitokset tarjoavat opiskelija- ja henkilökuntaravintoloissaan lähiruokaa ja myös esimerkiksi Servica on mukana viikon tapahtumissa lähiruokapäivänä 8.10., jolloin Servica tarjoaa kaikissa Kuopion alueen toimipisteissään lähiruokalounaan.

Katso lisää

to 08.10.2020 | Puijon lakialue koristellaan kurpitsoilla

Puijo, kaupunkilaisten yhteinen olohuone, koristellaan torstaina 8.10. kaikkien iloksi kotimaisilla kurpitsoilla.

Katso lisää

pe 09.10.2020 | Lähiruokaviikko 5.- 9.10.2020 Kuopiossa

Kuopion alueella vietetään lähiruokaviikkoa lokakuun alussa, 5. – 9.10. (vko 41). Lähiruokaviikolla tehdään pohjoissavolaista lähituottajien ruokaa tunnetuksi koululaisille ja opiskelijoille. Tällöin useat alueen oppilaitokset tarjoavat opiskelija- ja henkilökuntaravintoloissaan lähiruokaa ja myös esimerkiksi Servica on mukana viikon tapahtumissa lähiruokapäivänä 8.10., jolloin Servica tarjoaa kaikissa Kuopion alueen toimipisteissään lähiruokalounaan.

Katso lisää

la 17.10.2020 | Pop up -päivä Matkuksessa 10 - 16

Pohjoissavolaista lähiruokaa - osta mukaan ja nauti pop up -ravintoloiden annoksia!

Katso lisää

ti 27.10.2020 | Webinaari: Lähituotteilla makua lautaselle - koko ruokaketjun toimijoiden kohtaaminen

Katso lisää

ti 27.10.2020 | ANTI - Contemporary Art Festival 27.10.-1.11.2020

Kansainvälinen ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 19. kerran vuonna 2020 osana Kuopio Region of Gastronomy -juhlavuotta ja festivaalin teemana on ruoka.

Katso lisää

ke 28.10.2020 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu Iisalmessa

Tervetuloa ERG-toimijoiden verkostoitumisaamuun. Aamukahveilla käsittelemme hankekokonaisuuden ajankohtaisia asioita: tulevia tapahtumia ja koulutuksia, juhlavuoden ohjelmaa sekä muita käsillä olevia asioita. Ilmoittautuminen vaaditaan, että osaamme varata riittävän suuren pannun sekä pikkusuolaista.

Katso lisää

to 29.10.2020 | Gastronominen innovaatiotyöpaja 1

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun - Gastro Business ja European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa toteutamme gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjan.

Katso lisää

pe 30.10.2020 | Lignell & Piispanen TAPAHTUMAPERJANTAI

Pyhäinpäivän perjantai 30.10. avaa Lignell & Piispasen syyskauden kolmen tapahtuman sarjan.

Katso lisää

la 31.10.2020 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00 (lokakuun 2020 tilaisuus PERUTTU)

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 31.10.2020 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00 (lokakuun 2020 tilaisuus PERUTTU)

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 31.10.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 06.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 07.11.2020 | Koivumäen Kartanon ISÄNPÄIVÄLOUNAS su 8.11. Klo 11-15 ja TAKE AWAY 7.11.

Onnittele ja kiitä isää, ukkia, vaaria, pappaa. Varaa pöytä kartanolle tai nouda ruoat valmiina kotiin. Tervetuloa herkuttelemaan koko perheen voimin!

Katso lisää

la 07.11.2020 | Koivumäen Kartanon KAHDEN HENGEN TAKE AWAY -MENU ISÄNPÄIVÄNÄ 7.11.

Onnittele ja kiitä isää, ukkia, vaaria, pappaa. Varaa pöytä kartanolle tai nouda ruoat valmiina kotiin. Tervetuloa herkuttelemaan koko perheen voimin!Tilaukset viimeistään ke 4.11.2020 klo 16 mennessä. Ruokien nouto kartanolta la 7.11. klo 12-16 välillä.

Katso lisää

ke 11.11.2020 | Opintomatka: Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 yritykset Etelä-Savossa --> OPINTOMATKA SIIRTYY KORONATILANTEEN TAKIA KEVÄÄSEEN 2021

Saimaa Gastronomy voitti Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailun 2019. Lähde mukaan opintomatkalle tutustumaan Tertin Kartanon ja Sahanlahti Resortin toimintaan! Bussimatkalla Tarinamme todeksi -koulutus Tiina Naumasen johdolla.

Katso lisää

ke 18.11.2020 | XXIV Valtakunnalliset LUONNONTUOTEPÄIVÄT verkossa 18.11.2020

Yhteistyömaakuntana Pohjois-Savo Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti verkossa. Seminaarissa tarkastellaan tällä kertaa Pohjois-Savon toimintaan tutustumisen lisäksi erityisesti luonnontuotteiden terveys- ja hyvinvointihyötyjen tuotteistamista, kestävää ja laadukasta tuotantoketjua sekä laatua ja osaamista alan kasvun tekijöinä. Tilaisuuden päätteeksi julkistetaan alan tunnustuspalkinnot.

Katso lisää

pe 20.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 21.11.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

ma 23.11.2020 | Koivumäen Kartanon JOULULOUNAS 23.11.-24.12.2020

Ma-Pe klo 11-14. Muistathan, ettet tule ravintolaamme sairaana!

Katso lisää

ke 25.11.2020 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-toimijoiden verkostoitumisaamuun. Aamukahveilla käsittelemme hankekokonaisuuden ajankohtaisia asioita: tulevia tapahtumia ja koulutuksia, juhlavuoden ohjelmaa sekä muita käsillä olevia asioita. Ilmoittautuminen vaaditaan, että osaamme varata riittävän suuren pannun sekä pikkusuolaista.

Katso lisää

to 26.11.2020 | Hyvää oloa - Feeling good

Marraskuun kotahoito: Haluatko astua sisään kodan hämyiseen lämpöön kokemaan  pehmeiden lampaantaljojen päällä upean rentoutuselämyksen? Bene Statera! ®-Hyvän Olon Tasapaino on hemmotteleva ja lihaksia avaava kehohoito, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia lämpimän juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Katso lisää

pe 27.11.2020 | Hyvää oloa - Feeling good

Marraskuun kotahoito: Haluatko astua sisään kodan hämyiseen lämpöön kokemaan  pehmeiden lampaantaljojen päällä upean rentoutuselämyksen? Bene Statera! ®-Hyvän Olon Tasapaino on hemmotteleva ja lihaksia avaava kehohoito, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia lämpimän juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Katso lisää

pe 27.11.2020 | Lignell & Piispanen TAPAHTUMAPERJANTAI

Perjantainana 27.11. Lignell & Piispasella juhlitaan pikkujouluperjantaita.

Katso lisää

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

pe 04.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 04.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 04.12.2020 | Perjantaina 4.12.2020 Sawohouse Underground LIVE: STEVE'N SEAGULLS

Liput www.tiketti.fi 22,50€/lippu Ikäraja: K-18 Aika: Ovet klo 21:00 Showtime 23:00 Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Katso lisää

pe 11.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 11.12.2020 | Perjantaina 11.12.2020 Sawohouse Underground LIVE: GASELLIT

Liput www.tiketti.fi 22,50 €/lippu Ikäraja: K-18 Aika: Ovet klo 21:00 Showtime 23:00 Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Katso lisää

la 12.12.2020 | Pop up -päivä Matkuksessa 10 - 16

Pohjoissavolaista lähiruokaa - osta mukaan ja nauti pop up -ravintoloiden annoksia!

Katso lisää

la 12.12.2020 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 18.12.2020 | Lignell & Piispanen TAPAHTUMAPERJANTAI

Perjantaina 18.12. Lignell & Piispasella vietetään jouluun valmistujaisia ja kierroksilla paneudutaan glögin saloihin.

Katso lisää

ma 21.12.2020 | Koivumäen Kartanon JOULUPÖYTÄ 2020

Saatavana iltaisin ja viikonloppuisin tilauksesta sekä lounaalla 21.-24.12.2020

Katso lisää

pe 22.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 22.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 23.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 23.01.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

pe 12.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 12.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 13.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

pe 26.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 27.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 22.05.2021 | WANHAT VEKOTTIMET JA ROMPEPÄIVÄ LA 22.5.2021 KLO 10-15

rompetta ja ruokaa vanhaan malliin

Katso lisää

pe 18.06.2021 | SATOA Goes WILD -villiruokafestivaali perjantaina ja lauantaina 18.6.-19.6.2021

SATOA Goes WILD -tapahtuma tekee kaupunkikeskustasta yhden viikonlopun ajaksi suuren ruokafestivaalialueen. Wildissa yhdistyvät yhdessä syöminen, liikkuminen ja kulttuurin nauttiminen. Tapahtumassa pääroolia esittävät paikalliset villit raaka-aineet, joista maukkaita annoksia ovat luomassa paikalliset huippuravintolat.

Katso lisää

ke 23.06.2021 | One and Only Muuruveden Juhannus 2021

Elämyksellinen Juhannusjuhla 23.6.2021 Muuruveden kulttuurimiljöössä räätälöidyn ohjelman, juhannuksen herkkujen ja juomien, saunomisen ja kokon merkeissä.

Katso lisää

pe 25.06.2021 | Lohimaan juhannus pe-la 25.-26.6.2021

Keskikesän perinteinen juhannusjuhla Lohimaassa Tervossa.

Katso lisää

pe 09.07.2021 | Oluset olutjuhlat Iisalmessa perjantaina ja lauantaina 9.-10.7.2021

Perjantaina 9.7.2021 esiintymässä: Technotronic, Haddaway, Groove Coverage ja 2 Unlimited Lauantaina 10.7.2021 esiintymässä: Daze, Ian Van Dahl, Mr. President ja Kim Wilde Liput myynnissä: Ticketmaster ja Lipputoimisto

Katso lisää

pe 16.07.2021 | Suonenjoen Mansikkakarnevaalit pe-su 16.-18.7.2021

Mansikkakarnevaaleja on Suonenjoella järjestetty vuodesta 1970 alkaen, ja se yksi Suomen pitkäaikaisimmista kesätapahtumista. Karnevaalit pidetään heinäkuussa aikana, jolloin suomalaiset mansikat ovat makeimmillaan.

Katso lisää

pe 06.08.2021 | Sampea ja Samppanjaa pe ja la 6.-7.8.2021

Eturivin artisteja ja elämyksiä

Katso lisää

la 07.08.2021 | Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. Juhlien keskipisteenä komeilee 20 m muhkea juustopöytä, jonka herkut ovat nautittavissa aina klo 24 saakka.

Katso lisää

la 07.08.2021 | Louhenkatupäivä Iisalmessa lauantaina 7.8.2021

Katukarnevaalitunnelmaa Iisalmen keskustan kaduilla ja torilla

Katso lisää

pe 27.08.2021 | Satoa Kuopio Food Festival 27.-28.8.2021

SATOA – tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia paikallisten makujen juhlia, joissa maistellaan pääosin paikallisista raaka-aineista paikallisten yrittäjien valmistamia satokauden ruoka-annoksia.

Katso lisää

pe 24.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 25.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää