Gastronominen innovaatiotyöpaja 1

to 29.10.2020

Mietitkö uusia polkuja ruokaliiketoimintaasi? 

ERG-kokonaisuuteen kuuluva Gastro Business -hanke järjestää yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjan.

Business Centerin asiantuntijat valmentavat yrityksesi kohti uusia menestyviä liiketoiminnan polkuja! Työpajoissa (3 kpl) edetään idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua.  Covid-19 tilanteesta riippuen työpajat järjestetään ensisijaisesti lähitoteutuksella.

29.10.2020 klo 12:00-15:00 Esimerkkejä toiminnan uudistamisesta ja innovaatioprosessi alkeet 

25.11.2020 klo 12:00-15:00 Työkaluja kehittymiseen 

13.1.2021 klo 10:00-13:00 Pitchaus: konseptien esittely ja kehittyminen konkretiaan 

Ilmoittaudu mukaan 22.10 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C9F8F015FF117A4B 

Gastronominen innovaatiotyöpaja 1

Aika:               29.10.2020 klo 12:00-15:00

Paikka:           Sokos Hotel Puijonsarvi, kokoustila Renkku

                        Tarvittaessa etäyhteys Zoomilla

Kohderyhmä: Kaikki ruoka-/matkailuyritykset

Kouluttajana:  Business Center Pohjois-Savon asiantuntijat

Ohjelma:

klo 12.00 – 12.10        Tervetuloa innovaatiotyöpajaan! - Uudet polut ruokaliiketoimintaan

klo 12.10 – 12.40        Yritystarina 1: Kyrö Distillery, Miika Lipiäinen

klo 12.40 – 13.15        Yritystarina 2: Harri Ruutiainen, Koivumäen kartano

klo 13.15 – 13.30        Verkostoitumista päiväkahvin äärellä

klo 13.30 – 14.00        Innovaatiotyöskentelyn alkeet, uudet risteykset ja uusien konseptien                   muotoilu, Matti Laitinen ja Joonas Ruuskanen, Business Center Pohjois-Savo

klo 14.00 – 14.40        Yritystarina 3: Nenosen Marjatila, Alexandra Bogolyubova

klo 14.40 – 15.00         Kotitehtävä ja päätössanat

Lisätietoa:

Gastro Business –hanke, European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021

Henna Lehikoinen, henna.lehikoinen@savonia.fi tai p. 044 785 6021

Business Center Pohjois-Savo

Matti Laitinen, matti.laitinen@savonia.fi, p. 044 785 6333

Joonas Ruuskanen, joonas.ruuskanen@uef.fi, p. 50 475 2764

Jarkko Pellikka, jarkko.pellikka@savonia.fi, p. 040 723 9779

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun - Gastro Business ja European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä.

Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa maakunnan, sen elinkeinoelämän ja muiden organisaatioiden osaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä. Panostamme yrittäjyyteen ja innovaatioihin sekä uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää