Gastronominen innovaatiotyöpaja 1
to 29.10.2020
Mietitkö uusia polkuja ruokaliiketoimintaasi?
ERG-kokonaisuuteen kuuluva Gastro Business -hanke järjestää yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjan.
Business Centerin asiantuntijat valmentavat yrityksesi kohti uusia menestyviä liiketoiminnan polkuja! Työpajoissa (3 kpl) edetään idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua. Covid-19 tilanteesta riippuen työpajat järjestetään ensisijaisesti lähitoteutuksella.
29.10.2020 klo 12:00-15:00 Esimerkkejä toiminnan uudistamisesta ja innovaatioprosessi alkeet
25.11.2020 klo 12:00-15:00 Työkaluja kehittymiseen
13.1.2021 klo 10:00-13:00 Pitchaus: konseptien esittely ja kehittyminen konkretiaan
Ilmoittaudu mukaan 22.10 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C9F8F015FF117A4B
Gastronominen innovaatiotyöpaja 1
Aika: 29.10.2020 klo 12:00-15:00
Paikka: Sokos Hotel Puijonsarvi, kokoustila Renkku
Tarvittaessa etäyhteys Zoomilla
Kohderyhmä: Kaikki ruoka-/matkailuyritykset
Kouluttajana: Business Center Pohjois-Savon asiantuntijat
Ohjelma:
klo 12.00 – 12.10 Tervetuloa innovaatiotyöpajaan! - Uudet polut ruokaliiketoimintaan
klo 12.10 – 12.40 Yritystarina 1: Kyrö Distillery, Miika Lipiäinen
klo 12.40 – 13.15 Yritystarina 2: Harri Ruutiainen, Koivumäen kartano
klo 13.15 – 13.30 Verkostoitumista päiväkahvin äärellä
klo 13.30 – 14.00 Innovaatiotyöskentelyn alkeet, uudet risteykset ja uusien konseptien muotoilu, Matti Laitinen ja Joonas Ruuskanen, Business Center Pohjois-Savo
klo 14.00 – 14.40 Yritystarina 3: Nenosen Marjatila, Alexandra Bogolyubova
klo 14.40 – 15.00 Kotitehtävä ja päätössanat
Lisätietoa:
Gastro Business –hanke, European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021
Henna Lehikoinen, henna.lehikoinen@savonia.fi tai p. 044 785 6021
Business Center Pohjois-Savo
Matti Laitinen, matti.laitinen@savonia.fi, p. 044 785 6333
Joonas Ruuskanen, joonas.ruuskanen@uef.fi, p. 50 475 2764
Jarkko Pellikka, jarkko.pellikka@savonia.fi, p. 040 723 9779
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun - Gastro Business ja European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä.
Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa maakunnan, sen elinkeinoelämän ja muiden organisaatioiden osaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä. Panostamme yrittäjyyteen ja innovaatioihin sekä uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 28.04.2021 | Parempaa asiakaspalvelua & myynnin menestystä lähiruokamyymälöissä 28.4.2021 klo 17-20.00
Onko sinulla haaveissa oman lähiruokamyymälän perustaminen tai onko jo lähiruoka- tai tilamyymälä? Tämä koulutus on räätälöity juuri sinua varten! Tässä kolmen käytännönläheisen koulutuskerran sarjassa sparraamme yhdessä tavoitteena saavuttaa ja palvella elämyksellisesti asiakkaita erilaisissa lähiruokamyymälöissä. Ensimmäinen kokoontumisemme on Unnukassa Leppävirralla tai Teams -etäyhteydellä
ke 28.04.2021 | ERG-VERKOSTOITUMISAAMU 28.4.2021 klo 9-11.00: tuoteinnovaatioita ja joulutori 2021
Tervetuloa ERG-verkostoitumisaamuun! Kokoonnumme Teams -etäyhteydellä kuulemaan alueemme yritysten tuoteinnovaatioista ja joulutorin 2021 mahdollisuuksista ERG-kumppaneille.
ke 05.05.2021 | Parempaa asiakaspalvelua & myynnin menestystä lähiruokamyymälöissä 5.5.2021 klo 18-20.00
Onko sinulla haaveissa oman lähiruokamyymälän perustaminen tai onko jo lähiruoka- tai tilamyymälä? Tämä koulutus on räätälöity juuri sinua varten! Tässä kolmen käytännönläheisen koulutuskerran sarjassa sparraamme yhdessä tavoitteena saavuttaa ja palvella elämyksellisesti asiakkaita erilaisissa lähiruokamyymälöissä. Tällä kerralla pohditaan mitä kaikkea pitää huomioida asiakkaan palvelussa? Miten asiakas kohdataan, miten arvot tuodaan esille, miten viestitään asioista, visuaalisuus myymälässä, mitä asiakkaat hakevat tällaisesta myymälästä?
to 06.05.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 07.05.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
ti 11.05.2021 | Ruokakurssi maahanmuuttajille
Maahanmuuttajille suunnatulla ruokakurssilla valmistetaan yhdessä brunssi herkullisista paikallisista raaka-aineista.
ke 12.05.2021 | Parempaa asiakaspalvelua & myynnin menestystä lähiruokamyymälöissä 12.5.2021 klo 18-20.00
Onko sinulla haaveissa oman lähiruokamyymälän perustaminen tai onko jo lähiruoka- tai tilamyymälä? Tämä koulutus on räätälöity juuri sinua varten! Tässä kolmen käytännönläheisen koulutuskerran sarjassa sparraamme yhdessä tavoitteena saavuttaa ja palvella elämyksellisesti asiakkaita erilaisissa lähiruokamyymälöissä. Tällä kerralla vaihdetaan hyviä markkinointikikkoja, pohditaan millainen voisi olla puodin markkinointisuunnitelma ja mitä digitaalisia kanavia hyödynnetään markkinoinnissa? Millainen on hyvä Some-päivitys?
la 22.05.2021 | WANHAT VEKOTTIMET JA ROMPEPÄIVÄ Airakselan seurantalolla LA 22.5.2021 KLO 10-15
rompetta ja ruokaa vanhaan malliin
ke 02.06.2021 | Kauppaneuvoksen jalanjäljillä: lounas ja opastettu kierros
Tervetuloa tutustumaan kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Tilan historia alkaa vuodesta 1792, jolloin Ruotsin silloinen kuningas Kustaa Adolf perusti Björbackan tilan isonjaon yhteydessä. Kauppaneuvos osti tilan pakkohuutokaupasta 1869. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta kesälounaasta upeassa miljöössä.
pe 11.06.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
ke 16.06.2021 | Luonnosta lautaselle klo 17.00
Tervetuloa tutustumaan villiyrttien maailmaan maaseudulle Kuopion Hiltulanlahteen. Erä- ja luonto-opas, ympäristöluotsi ja yrttikouluttaja Piia Ratava vie teidät Koivumäen Kartanon pihapiiriin ja puutarhaan tutustumaan tuttuihin pihakasveihin aivan uudella tapaa. Hän kertoo, kuinka pihapiirin kasveja voi jokainen hyödyntää itse niin keittiössä kuin hoidoissa. Tutustumisen jälkeen nautitaan iltapalaa yhdessä jutustelua jatkaen. Mikäli luonnosta löytyy jotain heti syötäväksi kelpaavaa, se päätyy lautasille.
ke 16.06.2021 | Kauppaneuvoksen jalanjäljillä: lounas ja opastettu kierros
Tervetuloa tutustumaan kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Tilan historia alkaa vuodesta 1792, jolloin Ruotsin silloinen kuningas Kustaa Adolf perusti Björbackan tilan isonjaon yhteydessä. Kauppaneuvos osti tilan pakkohuutokaupasta 1869. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta kesälounaasta upeassa miljöössä.
to 17.06.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 18.06.2021 | Hyvää oloa - Feeling good
Kesäunelma Koivumäen Kartanolla. Haluatko kokea päiväunelman ihanassa kartanomiljöön puutarhassa Bene Statera! ® - Hyvän Olon Tasapaino kehon hoidossa? Järvi ja mäki, taivas ja kukkaniitty antavat kontekstin, jossa tarjoamme hemmottelevan ja lihaksia avaavan kehohoidon, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia kesäisen juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.
ke 23.06.2021 | One and Only Muuruveden Juhannus 2021
Elämyksellinen Juhannusjuhla 23.6.2021 Muuruveden kulttuurimiljöössä räätälöidyn ohjelman, juhannuksen herkkujen ja juomien, saunomisen ja kokon merkeissä.
pe 25.06.2021 | Lohimaan juhannus pe-la 25.-26.6.2021
Keskikesän perinteinen juhannusjuhla Lohimaassa Tervossa.
ke 30.06.2021 | Kauppaneuvoksen jalanjäljillä: lounas ja opastettu kierros
Tervetuloa tutustumaan kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Tilan historia alkaa vuodesta 1792, jolloin Ruotsin silloinen kuningas Kustaa Adolf perusti Björbackan tilan isonjaon yhteydessä. Kauppaneuvos osti tilan pakkohuutokaupasta 1869. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta kesälounaasta upeassa miljöössä.
to 01.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 02.07.2021 | Hyvää oloa - Feeling good
Kesäunelma Koivumäen Kartanolla. Haluatko kokea päiväunelman ihanassa kartanomiljöön puutarhassa Bene Statera! ® - Hyvän Olon Tasapaino kehon hoidossa? Järvi ja mäki, taivas ja kukkaniitty antavat kontekstin, jossa tarjoamme hemmottelevan ja lihaksia avaavan kehohoidon, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia kesäisen juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.
ti 06.07.2021 | Mukin koristelu Jenni Linnoven studiolla
Kurssilaisten saapuessa lyhyt esittely Lassilan tilasta ja keramiikkastudiosta. Kurssilla koristellaan käsin maalaten studion malliston muki. Asiakas voi koristella mukin haluamallaan tavalla. Koristellut mukit lasitetaan ja poltetaan kurssin jälkeen. Valmiit mukit voi noutaa studiolta tai toimitus sovitaan majoituspaikkaan. Mukit kestävät normaalia käyttöä ja esim. tiskikoneessa pesun.
to 08.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 09.07.2021 | Oluset olutjuhlat Iisalmessa 9.-10.7.2021
Suomen suurin ja vanhin olutjuhla on rento kesätapahtuma Luuniemen juhlakentällä Iisalmen kestustassa.
pe 09.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
ti 13.07.2021 | Rakupoltto
Kurssilaisten saapuessa lyhyt esittely Lassilan tilasta ja keramiikkastudiosta. Kurssilla tutustutaan rakupolttoon ja saadaan muistoksi itsekoristellut rakuesineet. Studiolla on puolivalmiita yksinkertaisia saviesineitä, jotka koristellaan rakulasittein ja poltetaan ulkona raku-uunissa. Esineet nostetaan hehkuvan kuumina savustusastiaan, jossa savimassa mustuu ja lasitteet saavat arvaamattomia värejä! Työt jäähdytetään nopeasti vedessä. Polttoja toistetaan, kunnes kaikki työt ovat valmiit. Kurssilaiset saavat teoksensa mukaansa kurssin päätteeksi.
ke 14.07.2021 | Kauppaneuvoksen jalanjäljillä: lounas ja opastettu kierros
Tervetuloa tutustumaan kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Tilan historia alkaa vuodesta 1792, jolloin Ruotsin silloinen kuningas Kustaa Adolf perusti Björbackan tilan isonjaon yhteydessä. Kauppaneuvos osti tilan pakkohuutokaupasta 1869. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta kesälounaasta upeassa miljöössä.
to 15.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 16.07.2021 | Suonenjoen Mansikkakarnevaalit
Mansikkakarnevaalit on yksi Suomen pitkäaikaisimmista kesätapahtumista. Karnevaalit pidetään heinäkuussa aikana, jolloin suomalaiset mansikat ovat makeimmillaan.
pe 16.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Maistellen Kuopiota -ruokakävely Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa. Samalla saat tutustua Kuopion ydinkeskustaan kävellen ja kuulet oppaan kertomia tarinoita rakennuksista, Kuopion historian tärkeistä henkilöistä, ravintoloista ja niiden yrittäjistä.
ti 20.07.2021 | Mukin koristelu Jenni Linnoven studiolla
Kurssilaisten saapuessa lyhyt esittely Lassilan tilasta ja keramiikkastudiosta. Kurssilla koristellaan käsin maalaten studion malliston muki. Asiakas voi koristella mukin haluamallaan tavalla. Koristellut mukit lasitetaan ja poltetaan kurssin jälkeen. Valmiit mukit voi noutaa studiolta tai toimitus sovitaan majoituspaikkaan. Mukit kestävät normaalia käyttöä ja esim. tiskikoneessa pesun.
to 22.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 23.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
ti 27.07.2021 | Rakupoltto
Kurssilaisten saapuessa lyhyt esittely Lassilan tilasta ja keramiikkastudiosta. Kurssilla tutustutaan rakupolttoon ja saadaan muistoksi itsekoristellut rakuesineet. Studiolla on puolivalmiita yksinkertaisia saviesineitä, jotka koristellaan rakulasittein ja poltetaan ulkona raku-uunissa. Esineet nostetaan hehkuvan kuumina savustusastiaan, jossa savimassa mustuu ja lasitteet saavat arvaamattomia värejä! Työt jäähdytetään nopeasti vedessä. Polttoja toistetaan, kunnes kaikki työt ovat valmiit. Kurssilaiset saavat teoksensa mukaansa kurssin päätteeksi.
ke 28.07.2021 | Kauppaneuvoksen jalanjäljillä: lounas ja opastettu kierros
Tervetuloa tutustumaan kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Tilan historia alkaa vuodesta 1792, jolloin Ruotsin silloinen kuningas Kustaa Adolf perusti Björbackan tilan isonjaon yhteydessä. Kauppaneuvos osti tilan pakkohuutokaupasta 1869. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta kesälounaasta upeassa miljöössä.
to 29.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille
pe 30.07.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
pe 30.07.2021 | Hyvää oloa - Feeling good
Kesäunelma Koivumäen Kartanolla. Haluatko kokea päiväunelman ihanassa kartanomiljöön puutarhassa Bene Statera! ® - Hyvän Olon Tasapaino kehon hoidossa? Järvi ja mäki, taivas ja kukkaniitty antavat kontekstin, jossa tarjoamme hemmottelevan ja lihaksia avaavan kehohoidon, jossa tasapainotamme lisäksi ylikierroksilla käyvän, stressaantuneen hermoston. Hoivaavan tunnin käsittelyn jälkeen saat nauttia kesäisen juoman ja siirtyä sen jälkeen Kartanon tarjoaman maukkaan ruokaelämyksen äärelle. Yksilöllinen hoito sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.
to 05.08.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 06.08.2021 | Sampea ja Samppanjaa pe ja la 6.-7.8.2021
Eturivin artisteja ja elämyksiä
pe 06.08.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa
la 07.08.2021 | Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat
Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. Juhlien keskipisteenä komeilee 20 m muhkea juustopöytä, jonka herkut ovat nautittavissa aina klo 24 saakka.
la 07.08.2021 | Louhenkatupäivä Iisalmessa lauantaina 7.8.2021
Katukarnevaalitunnelmaa Iisalmen keskustan kaduilla ja torilla
ke 11.08.2021 | Kauppaneuvoksen jalanjäljillä: lounas ja opastettu kierros
Tervetuloa tutustumaan kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Tilan historia alkaa vuodesta 1792, jolloin Ruotsin silloinen kuningas Kustaa Adolf perusti Björbackan tilan isonjaon yhteydessä. Kauppaneuvos osti tilan pakkohuutokaupasta 1869. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta kesälounaasta upeassa miljöössä.
to 12.08.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 13.08.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
pe 20.08.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
pe 27.08.2021 | Satoa Kuopio Food Festival 27.-28.8.2021
SATOA – tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia paikallisten makujen juhlia, joissa maistellaan pääosin paikallisista raaka-aineista paikallisten yrittäjien valmistamia satokauden ruoka-annoksia.
to 02.09.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 10.09.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakävely
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille. Ruokakävelyn aikana saat herkutella paikallisilla mauilla ja nauttia alkupalat, pääruoan, väliruoan ja jälkiruoan eri ravintoloissa.
pe 10.09.2021 | Kalaryssäys
Kalaryssäys järjestetään jälleen 10.-12.9.2021. Kalaryssäys kutsuu koko perheen kalatapahtumaan Kuopion Satamatorille, jossa pääosassa on kotimainen kala ja siitä valmistetut herkut. Kotimaista kalaa, luonnon antimia.
la 11.09.2021 | Rautalammin Pestuumarkkinat
Rautalammin suurin tapahtuma jo vuodesta 1821!
to 16.09.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
pe 24.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi
Musta Lammas esittää vakoilujännärin
la 25.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi
Musta Lammas esittää vakoilujännärin
to 30.09.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
to 07.10.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!