Gastronomiset Juhlavuodet avataan 2020-21

11.09.2020

European Food Gift Challenge!

Kansainvälinen seminaari: Food, Gastonomy & Wellbeing

Päivän seminaaria voi seurata myös verkkolähetyksenä osoitteessa: https://youtu.be/rRDBkC_GgIM

Seminaari on avoin European Region of Gastronomy alueiden jäsenille, ICGAT:in asaintuntijoille, ruoka-, hyvinvointi- ja ravitsemusalan yrittäjille, opiskelijoille ja muille tahoille, jotka ovat kiinnostuneita ruoasta, hyvinvoinnista ja hyvinvointimatkailualasta.

10.00 WELCOME AND INTRODUCTIONS

Ilona Sares Proagria and IGCAT Expert (live)

Antti Iire Savonia University and IGCAT Expert (live)

10.15 Sustainable eating and food consumption now and in the future (live-streamed)

Speaker: Mari Niva, Professor, University of Helsinki

10.50 Growth in wellness and gastronomy travel : Setting the context (video)

Speaker: Lázló Puzcló, Xellem Ltd. And IGCAT Expert, Hungary

11.10 Health Break

11.30 Food trends: good for wellbeing or only good business? (live)

Speaker: Marjukka Kolehmainen, Professor, University of Eastern Finland

12.00 Arts Education and wellness (video)

Speaker: Paul Schafer, Author and IGCAT Expert, Canada

12.10 Human Security and sustainable food production (live)

Speaker: Jyri Wuorisalo, Human Security Finland/Savonia University of Applied Sciences

12.25 Message of support from IGCAT and The European Regions of Gastronomy (live-streamed)

Speaker: Diane Dodd, IGCAT President

Avajaiset: European Region of Gastonomy Kuopio Region 2020-21 Opening ceremony

Illan European Region of Gastronomy Kuopion alueen ja Pohjois-Savon 2020-21 avajaiset Saanasta ovat seurattavissa verkossa klo 18.30 alkaen. https://youtu.be/BIGRdi4ilJU Tilaisuus toteutuu kutsuvierastapahtumana johtuen vallitsevasta tilanteesta.

Ohjelmassa 11.9.2020: Elämää luonnon rytmin mukaan

Klo 18.30 Tervetulosanat

Ilona Sares, ERG Juhlavuosi hankepäällikkö, ProAgria Itä-Suomi & Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Antti Iire, tutkimus- ja kehityspäällikkö, Savonia-AMK.

Katri Kostamo, toimitusjohtaja, ProAgria Itä-Suomi.

Pekka Vähäkangas, apulaiskaupunginjohtaja, Kuopion kaupunki.

Diane Dodd, puheenjohtaja, IGCAT Institute for Gastronomy, Culture, Arts and Tourism ja Euroopan gastronomiset alueet - videotervehdys. www.europeanregionofgastronomy.org

Satu Vehreävesa, aluekehitysjohtaja, Pohjois-Savon liitto.

Pasi Patrikainen, ylijohtaja, Pohjois-Savon Ely-keskus.

European Food Gift Challenge -kilpailun voittajan julkistaminen.
Henna Lehikoinen, projektipäällikkö, GastroBusiness -hanke, Savonia-AMK & Johanna Kantala, TKI-asiantuntija, GastroBusiness -hanke, Savonia-AMK.
https://igcat.org/projects/local-food-gift-challenge

Food Film Menu -lyhytelokuvakilpailun voittaja.
https://igcat.org/projects/food-film-menu

Ambassadors: European Region of Gastronomy Kuopion alueen ruokalähettiläiden esittely ja uusien ruokalähettiläiden julkistaminen.

Katso lisää

Seuraa