Klub ERG -ruokaklubit käyntiin 15.9. Peräniemen kasinolla

02.09.2019

Asiakkaita hemmotellaan maukkaan menun lisäksi Trash Heroesin luomalla leppoisalla tunnelmalla.

Ohjelmassa on klo 13-14 Peräniemen siistiminen Trash Heroesin johdolla. Klo 14 eteenpäin on tarjolla lähiruokaan painottuva Klub ERG buffet sekä Trash Heroesin taatusti leppoisaa, aurinkovoimalla tuotettavaa DJ-settiä. Klub ERG jatkuu klo 18 asti.

Menu ja ohjelma 25 €. Lippu on ostettavissa Ravintolamestareiden lippukaupasta.
https://kauppa.ravintolamestarit.net/product/3796

Ruokaklubien tavoitteena on nostaa esille alueen ravintolaosaamista luovalla särmällä ja lämmitellä niin asiakkaita kuin alan toimijoitakin Kuopion alueen ERG-juhlavuoteen 2020, jolloin Pohjois-Savon alue on Euroopan ruokamaakunta.

Seuraava Klub ERG järjestetään 6.12. Gastropub B/P:ssä. Klubikierrosta on tarkoitus jatkaa kesään 2021 saakka. Ruokaklubien tavoitteena on nostaa esille alueen ravintolaosaamista luovalla särmällä ja lämmitellä niin asiakkaita kuin alan toimijoitakin Kuopion alueen ERG-juhlavuoteen 2020, jolloin Pohjois-Savon alue on Euroopan ruokamaakunta.

Kuopion seutu on saanut arvostetun European Region of Gastronomy –tunnustuksen vuodelle 2020 ensimmäisenä alueena Suomessa! Ensi vuonna Kuopion seudulla tarjoillaan upea kattaus ruoka- matkailu- ja luovien alojen yritysten yhteistyössä ideoituja makunystyröitä kutkuttavia kokonaisuuksia. Uudenlaisten yritysverkostojen yhteistyössä syntyy kulttuurin ohella gastronomian sekä ruoan ympärille kietoutuvia tapahtumia, koulutusta ja yrittäjyyttä.

European Region of Gastronomy –tunnus viestii vastuullisista tuotteista tai palveluista, joiden tuotannossa painotetaan laatua, luotettavuutta ja paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Tunnustukseen liittyy vahvasti paikallisen kulttuurin ja lähiraaka-aineiden vaaliminen sekä vastuullisen toiminnan kehittäminen. Yhteistyössä mukana olevat yritykset sitoutuvat kehittämään toimintansa ympäristöllistä, taloudellista- ja sosiaalista vastuullisuutta.

#ruokamaakunta2020 #tastesavo #europeanregionofgastronomy