• >

    Gastronomian kärkeä
    Kuopiossa 2020

    Kuopiolle on myönnetty European Region of Gastronomy –status vuodelle 2020. Tunnustus tuo alueelle näkyvyyttä, arvostusta sekä ennen kaikkea uutta liiketoimintaa, uusia matkailijavirtoja, uusia tapahtumia ja se kehittää maataloutta, koulutusta ja yrittäjyyttä. LUE LISÄÄ

  • >

    Uusia ideoita
    Ruokasavo-hanke

    RuokaSavo -hanke on uusia ideoita ja uusia elinmahdollisuuksia Pohjois-Savoon tuova kolmivuotinen kordinaatiohanke 25.6.2015 - 31.12.2018. LUE LISÄÄ

  • >

    Kuvapankki
    medialle

    Kuvapankki on luotu edistämään Pohjois-Savolaista ruokakulttuuria ja matkailua. Aineistot ovat vapaasti median käytettävissä. LUE LISÄÄ

  • >

    Ota yhteyttä
    yhteystiedot

    Katso tarkemmat yhteystiedot – yhteyshenkilöt YHTEYSTIEDOT

YHDESSÄ – KUOPION ALUEEN RUOKAKULTTUURI ON MONIEN TOIMIJOIDEN AIKAANSAANNOS, OSALLISTU SINÄKIN

Ilona Sares

p. +358 (0) 43 825 1216
ilona.sares (at) proagria.fi
Kansainvälisen toiminnan johtaja
Director of International Operations

Taina Laitinen

p. +358 (0) 44 430 9922
taina.laitinen (at) proagria.fi

Tuottaja
Producer

Marja Niskanen

p. +358 (0) 400 905 782
marja.niskanen (at) proagria.fi

Ruoka-asiantuntija
Food Expert

Niina Vänttinen

p. +358 (0) 41 730 1443
niina.vanttinen (at) proagria.fi
Tiedottaja
Public Relations

Henna Lehikoinen

p. +358 (0) 44 785 6021
henna.lehikoinen (at) savonia.fi

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan asiantuntija (projektipäällikkö)
Research, Development and Innovation Expert (Project Manager)

European Region of Gastronomy -toimisto

ProAgria Pohjois-Savo ry

PL 1096, Puijonkatu 14
70111 Kuopio
puh. vaihde 020 747 3650 (8-15)
info.pohjois-savo(at)proagria.fi
etunimi.sukunimi(at)proagria.fi
korvaa (at) @-merkillä

MEDIA

INFO

LÖYDÄ

TUTKI

ERG 2020

LUE

Kuopio on valittu Euroopan
gastronomiseksi alueeksi 2020

LUE LISÄÄ