Kiinnostus lähiruokaan vilkastuttaa REKO-toimintaa

11.05.2020

Ihmisten kiinnostus puhtaaseen lähiruokaan on selvästi kasvanut koronakriisin aikana. Monet kuluttajat ovat havahtuneet omavaraisuuden merkitykseen. Myös tuottajien toimituskyky ja valikoima ovat parantuneet.  

REKO-toimint...

Koronan kourista kohti Euroopan gastronomista maakuntaa

21.04.2020

Pohjois-Savo on vuosina 2020-2021 Euroopan gastronominen maakunta tai savolaisittain ”mualiman kulinaarinen napa” –  tosin koronapandemia siirtää juhlinnan painopisteen vuodelle 2021. European Region of Gastronomy on kansainvälisesti arvostettu tunnustus, jok...

Lue lisää

“Maailma on iso paikka, oma päänuppi pelkkä pururata, joten apua kannattaa pyytää”

20.04.2020

Liepuskan yrittäjät Eeva ja Timo Turunen hahmottelivat yrityksen uutta strategiaa viime syksynä. Taustalla pyöri kuitenkin ajatus siitä, että strategian syventämiseen voisi käyttää ulkopuolista asiantuntijaa. Sopivaksi keinoksi Eeva ja Timo totesi...

Lue lisää

ANTI-festivaali juhlii European Region of Gastonomyä 2020!

21.11.2019

Vuoden 2020 ANTI – Contemporary Art Festival järjestetään 8.-13.9.2020 osana Kuopio Region of Gastronomy -juhlavuotta, ja festivaalin teemana on ruoka. Kuopion kaupunki myönsi hiljattain ANTI-festivaalille Kuopion kau...

Lue lisää

Vastuullisen matkailun oppeja yhteistyöverkostolta 

14.11.2019

ProAgria Pohjois-Savo on mukana EUREGA Interreg Europe -hankkeessa (2018 – 2022) jonka tavoitteena on ruoan, ruokakulttuurin ja gastronomian huomioiminen alueellisissa strategioissa ja kä...

Lue lisää

<
>

Viimeisimmät

Seuraa