Opintomatka Järvisydämeen

ke 17.02.2021

Tämän opintomatkan tavoitteena on tarkastella palvelua laajemmalla spektrillä:

Mitä on otettava huomioon ja etukäteen työstettävä, jotta varsinaisen ruokailutilanteen palvelu on kansainväliselle vieraalle yhtä ikimuistoinen ja onnistunut elämys kuin tarjottu ruokakin. Tähän "kulissien takana" tehtävään pitkäjänteiseen ja olennaiseen työskentelyyn pureutuu kouluttajamme päivän aikana kansainvälisen (ruoka)matkailun perusteiden näkökulmasta sekä kertomalla aitoja esimerkkejä hyvistä käytännöistä ja sudenkuopista. Kouluttajana Anu Kärnä Wild Nordic Finland/ Villi Pohjola OY

Saat myös vinkkejä siihen, miten markkinoit yritystäsi ja sen palveluja kansainvälisille asiakkaille.
Koulutuspäivä koostuu kahdesta osasta.

Matkan aikana Anu Kärnä perehdyttää siihen, miten yrittäjien tulisi omassa toiminnassaan kiinnittää erityistä huomiota kv-asiakkaille tuotettavien laadukkaiden palveluiden kehittämiseksi ja niiden markkinoimiseksi.


Järvisydämessä tutustutaan siihen, miten Järvisydän on toteuttanut laadukkaat palvelut kv-asiakkaille sekä markkinointia kv-asiakkaille.


Ohjelma:

Klo 8.00 Iisalmi, linja-autoasema
klo 8.20 Lapinlahti, Matin ja Liisan aseman linja-autopysäkki
klo 8.45 Siilinjärvi, linja-autoasema
klo 9.15 Kuopio, kaupungintalon takana pysäkki Maljalahdenkadulla
klo 11-11.30 Tervetuloa Järvisydämeen, Jari Kankkunen
klo 11.30-12.30 Lounas, omakustanteinen 21,60€
klo 12.30-13.00 Tutustumiskierros Järvisydämessä
klo 13-15 Kuinka palvelemme kv-vieraita, kuinka teemme markkinointia? Myyntipiika Janna Kankkunen ja keittiömestari Tuomas Siitonen, Järvisydän ja Anu Kärnä Wild Nordic Finland/ Villi Pohjola
klo 15.00-15.30 Kahvit
klo 15.30 Kotimatkalle
klo 17.15 Kuopio, Maljalahdenkatu
klo 17.45 Siilinjärvi, linja-autoasema
klo 18.10 Lapinlahti, Matin ja Liisan asema
klo 18.30 Iisalmi, linja-autoasema

Opintomatka on maksuton, lounas on omakustanteinen 21,60 €

Ilmoittautuminen 8.2.2021 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/4DDFD03777D258D9

Seuraamme Covid-19-tilannetta ja ohjelman sisältöön ja aikatauluun voi tulla muutoksia pandemiasta johtuen. Tulethan paikalle vain terveenä! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Huolehdimme turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

ke 03.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 1: Tapahtumaprojektin suunnittelu ja johtaminen

Kurssiin liittyy oikeus käyttää Opens-ohjelmistoa 1 kk:n ajan, jolla kukin toimija voi suunnitella oman tapahtumansa toteutuksen kurssin sisältöjen mukaisesti.

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 06.02.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

ke 10.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 2: Tapahtumien vastuullisuuden kehittäminen

Innovatiivisilla ratkaisuilla voidaan tuottaa lisäarvoa sekä osallistujille, sidosryhmille että järjestäjälle ja saada myös kustannussäästöjä ja/tai lisätuloja. Osallistujat saavat työkaluja tapahtuman vastuullisuuden suunnitteluun, seurantaan, arviointiin ja kehittämiseen.

Katso lisää

pe 12.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 13.02.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

ke 17.02.2021 | Opintomatka Järvisydämeen

Tasokasta palvelua kansainvälisille vieraille -opintomatka Järvisydämeen 17.2.2021

Katso lisää

to 18.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 3: Kuvien ja videoiden merkitys tapahtumien markkinoinnissa

Koulutuksessa perehdytään tapahtumien markkinointiin ja tutustutaan käytännön esimerkkien kautta, miten ja millaista kuva- ja videoaineistoa voidaan hyödyntää parhaiten tapahtumamarkkinoinnissa.

Katso lisää

to 25.02.2021 | Tapahtumien kehittäminen 4: Yleisötapahtumien tapahtuma-alueen ja toimitilojen visuaalinen ilme

Koulutuksessa keskitytään yleisötapahtumien visuaalisen ilmeen kehittämiseen: mitä visuaalinen ilme tarkoittaa käytännössä, mitä pitää ottaa huomioon ja millä toimenpiteillä yleisötapahtumien visuaalinen ilme luodaan houkuttelevaksi.

Katso lisää

ke 03.03.2021 | Tuotteistamisen työpaja Iisalmessa 3.3.2021

Iisalmi ja tienoot on ottanut käyttöön Johkun, joka mahdollistaa tuotteiden esittelyn ja myynnin yhteisessä verkkoalustassa. Järjestämme maaliskuussa työpajan tuotteistamisesta, jotta yrittäjien on helpompaa muokata tuotteet ja palvelut Johkun edellyttämään muotoon. Työpajan lisäksi jokainen yritys saa sparrausta tuotteistamiseen.

Katso lisää

to 18.03.2021 | Tuotteistamisen työpaja 1 Kuopiossa: Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon

Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon -valmennus. Aika on kallista, joten sitä kannattaa säästää! Työpajat ovat työntäyteisiä, mukana konkreettista tekemistä, esimerkkejä ja käytännön kokemuksia sekä tietysti vertaisoppimista. Lopputulemana uudet tai olemassa olevat aihiot ja tuotteet myyntikuntoon! Jokainen yrittäjä tekee oman & verkostotuotteiden osalta täsmätyötä päivien aikana!

Katso lisää

ti 23.03.2021 | Opintomatka: Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 Etelä-Savossa

Saimaa Gastronomy voitti Suomen paras ruokamatkailutuote -kilpailun 2019. Lähde mukaan opintomatkalle tutustumaan Tertin Kartanon ja Sahanlahti Resortin toimintaan! Bussimatkalla Tarinamme todeksi -koulutus Tiina Naumasen johdolla.

Katso lisää

to 25.03.2021 | Tuotteistamisen työpaja 2 Kuopiossa: Tuumailusta tuotteeksi - Mahdollisuuksista myyntikuntoon

Aika on kallista, joten sitä kannattaa säästää! Työpajat ovat työntäyteisiä, mukana konkreettista tekemistä, esimerkkejä ja käytännön kokemuksia sekä tietysti vertaisoppimista. Lopputulemana uudet tai olemassa olevat aihiot ja tuotteet myyntikuntoon! Jokainen yrittäjä tekee oman & verkostotuotteiden osalta täsmätyötä päivien aikana!

Katso lisää

pe 26.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 27.03.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 15.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 17.04.2021 | Virtuaalinen European Region of Gastronomy -illallinen klo 19.00

Ennennäkemätön ja tarinallistettu 3D-virtuaalikokemus kaikille aisteille. Aterian aikana solahdetaan herkulliselle tutkimusmatkalle historiaan, eurooppalaisen gastronomisen alueen eri sopukoihin ja eri vuodenaikoihin. Illallisella nautitaan alueemme luonnon aidoista mauista.

Katso lisää

la 22.05.2021 | WANHAT VEKOTTIMET JA ROMPEPÄIVÄ Airakselan seurantalolla LA 22.5.2021 KLO 10-15

rompetta ja ruokaa vanhaan malliin

Katso lisää

pe 18.06.2021 | SATOA Goes WILD -villiruokafestivaali perjantaina ja lauantaina 18.6.-19.6.2021

SATOA Goes WILD -tapahtuma tekee kaupunkikeskustasta yhden viikonlopun ajaksi suuren ruokafestivaalialueen. Wildissa yhdistyvät yhdessä syöminen, liikkuminen ja kulttuurin nauttiminen. Tapahtumassa pääroolia esittävät paikalliset villit raaka-aineet, joista maukkaita annoksia ovat luomassa paikalliset huippuravintolat.

Katso lisää

ke 23.06.2021 | One and Only Muuruveden Juhannus 2021

Elämyksellinen Juhannusjuhla 23.6.2021 Muuruveden kulttuurimiljöössä räätälöidyn ohjelman, juhannuksen herkkujen ja juomien, saunomisen ja kokon merkeissä.

Katso lisää

pe 25.06.2021 | Lohimaan juhannus pe-la 25.-26.6.2021

Keskikesän perinteinen juhannusjuhla Lohimaassa Tervossa.

Katso lisää

pe 09.07.2021 | Oluset olutjuhlat Iisalmessa 9.-10.7.2021

Suomen suurin ja vanhin olutjuhla on rento kesätapahtuma Luuniemen juhlakentällä Iisalmen kestustassa.

Katso lisää

pe 16.07.2021 | Suonenjoen Mansikkakarnevaalit

Mansikkakarnevaalit on yksi Suomen pitkäaikaisimmista kesätapahtumista. Karnevaalit pidetään heinäkuussa aikana, jolloin suomalaiset mansikat ovat makeimmillaan.

Katso lisää

pe 06.08.2021 | Sampea ja Samppanjaa pe ja la 6.-7.8.2021

Eturivin artisteja ja elämyksiä

Katso lisää

la 07.08.2021 | Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlat

Juhlat ovat hyvien ystävien, makuhermoja kutkuttavien juustojen ja hyvän musiikin ympärille koottu ainutlaatuinen, tunnelmallinen tapahtuma. Juhlien keskipisteenä komeilee 20 m muhkea juustopöytä, jonka herkut ovat nautittavissa aina klo 24 saakka.

Katso lisää

la 07.08.2021 | Louhenkatupäivä Iisalmessa lauantaina 7.8.2021

Katukarnevaalitunnelmaa Iisalmen keskustan kaduilla ja torilla

Katso lisää

pe 27.08.2021 | Satoa Kuopio Food Festival 27.-28.8.2021

SATOA – tapahtumat ovat ylpeästi pohjoissavolaisia paikallisten makujen juhlia, joissa maistellaan pääosin paikallisista raaka-aineista paikallisten yrittäjien valmistamia satokauden ruoka-annoksia.

Katso lisää

la 11.09.2021 | Rautalammin Pestuumarkkinat

Rautalammin suurin tapahtuma jo vuodesta 1821!

Katso lisää

pe 24.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää

la 25.09.2021 | Shampanjaa, kalavaleita ja Valakonen pässi

Musta Lammas esittää vakoilujännärin

Katso lisää