Kevään Meditatiivinen Konsertti Kalapurolla

su 29.05.2022

Tervetuloa meditatiiviselle ja ainutlaatuiselle keväiselle musiikkimatkalle Kalapuron 1800-luvun hirsitupaan Korkeakosken kuppeelle sunnuntaina 29.5. Klo. 16.00. Ja toinen klo. 18.30. Konsertin kesto n.75min.

Konsertti vie kuulijan matkalle keväiseen luontoon joka on täynnä uusia alkuja, luovuutta ja syntymää. Konsertissa sinulla on mahdollisuus matkata omaan sisäiseen maailmaasi, rentoutua, aistia ja uppoutua musiikin luomaan meditatiiviseen tunnelmaan? Antaa kaiken olla juuri niinkuin on, olla tässä ja nyt hetkessä juuri sellaisena kuin olet. Hengittää. Konsertissa yhdistyvät mm. suomalainen ja japanilainen musiikkiperinne, molempien perustana ja suurimpana innoittajana on ikiajoista lähtien toiminut luonto ja sen erilaiset elementit.

Tätä pyrimme kunnioittamaan konsertissamme ja luomaan meditatiivisen ja maadoittavan matkan. Konsertin musiikki ja äänimaisemat luodaan akustisesti käyttäen erilaisia kelloja, kulhoja, gongia, rumpuja, kanteleita, shakuhachi-huiluja, omaa ääntä sekä lintupillejä. Tässä konsertissa voit joko istua tai myös levätä jooga-tai jumppamatolla vilttien alla, laittaa silmät kiinni ja nauttia. Oma matto/tyyny mukaan!

Tervetuloa lämpimästi kaikille kuuntelemaan ja rentoutumaan äänteen lumoavaan maailmaan ja matkaamaan ikiaikaiseen viisauteen
äänien harmonisessa maailmassa. Konsertin jälkeen sinulla on mahdollisuus ostaa ja nauttia viiden elementin teehetkestä, herkuista ja koivumahlasta 🌿

Hinta: 20€
(maksu maksetaan paikanpäällä konsertin jälkeen. )

Sitovat ilmoittautumiset 27.5 mennessä:

Sateenkaarenpuu@gmail.com
Olehan nopea sillä paikkoja on rajoitetusti tuvassa.
P. 0407061117

Missä:Tuovilanlahdentie 205 Kalapuro
P-paikka talon vieressä.

Kesto: n. 75min

Konsertin järjestäjät:

Otto Eskelinen

Hän on valmistunut Sibelius-Akatemian kansanmusiikin osastolta vuonna 2013. Hänen soitinvalikoimaansa kuuluvat erilaiset puupuhaltimet ja kosketinsoittimet, viime vuosina yhä enenevissä määrin itsetehdyt puuhuilut.

Vuodesta 2013 hän on toiminut soittajana ja säveltäjänä The Mystic Revelation Of Teppo Repo -yhtyeessä. Yhtye on julkaissut neljä studio-albumia ja tehnyt musiikin Ylellä esitettyyn dokumenttielokuvaan, ”Luonto sisälläni” (Jaakko Ruuska 2016).

TMROTRn viides levy "Kosmoksen Erakko" julkaistaan 13.5.2022 (Sähkö Recordings).

Viime vuosina Otto on luonut myös omaa soolorepertuaariaan. Konkreettinen esimerkki tästä on heinäkuussa 2020 julkaistu esikoislevy Pindarin sävel ( Helmi Levyt). Vuonna 2021 Otto sävelsi musiikin Franceco Rosson animaatioon "Nelikivi - Four Stones" (Eesti Joonisfilm). Soundtrack julkaistiin myös 10" vinyylinä (Helmilevyt).
Hänen soolomateriaalistaan välittyy vahvasti kiinnostus suomalais-ugrilaiseen kulttuuriin, sekä sukukansoihimme.

Jenni Venäläinen
Hän on monipuolinen kantelisti-laulaja, joka on erikoistunut vanhaan suomalaiseen ja karjalaiseen kanteleensoittoperinteeseen. Improvisaatio ja vähäsävelisyys inspiroivat Jenniä ja parhaillaan hän työskentelee Melkutus Party -projektin parissa, jossa vanhoista kanteleella soitetuista tanssisävelmistä tehdään nykyaikana tanssittavaa bilemusiikkia. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta vuonna 2019 ja opiskellut myös Latviassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa opintojensa aikana. Jennin aktiivisin yhtye on Aoide, jonka esikoisalbumi "I" (Helmi Levyt) julkaistiin vuonna 2020.
Jennivenäläinen.fi

Johanna Penttinen
Hän on äänihoitaja, joogaohjaaja, luonto-opas, luontaishoitaja ja life coach. Johannan sydäntä lähellä on erilaisten ihmisten kohtaaminen aidosti ja läsnäolevasti.
Hän on tutkinut erilaisia perinteitä joiden juuret ovat vuorovaikutuksessa luonnon kanssa. Saanut olla mukana mm. Alkuperäiskansojen seremonioissa missä musiikilla ja äänenkäytöllä on ollut merkittävä parantava rooli.
"Suomessa musiikilla on aina ollut tärkeä tehtävä kansanperinteessä. Musiikki kuului kansan tapoihin, rituaaleihin ja riitteihin."
Hänen mielestä musiikki on myös pyhä tapa olla vuoropuhelussa ihmisten ja ympäröivän luonnon kanssa.
Hoitajana työskennellyt ja todennut miten suuri vaikutus hyvinvointiin mm. musiikilla, luonnolla ja hengityksellä on.

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää