Jätkänkämpän savusauna- ja perinneillat

ti 26.10.2021

JÄTKÄNKÄMPÄN PERINNE- JA SAVUSAUNAILTA JUHANNUKSENA

Jätkänkämpällä vietetään yleisiä perinne- ja savusaunailtoja tiistaisin läpi vuoden sekä kesäaikaan myös torstaisin. Illan aikana on mahdollisuus saunoa suuressa savusaunassa ja pulahtaa Kallavedessä. Jätkänkämpässä on tarjolla herkullinen kämppäateria buffetpöydästä ja illan aikana voi nauttia suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta, kämppätansseista ja kesällä myös huikeista tukkilaisesityksistä. Kesäaikaan on tarjolla rosvopaistia. Ruokailijoille suosittelemme ennakkovarausta joko klo 16.30 tai klo 19.00 kattaukseen.

Hinnat: savusauna 15 € (majoittuvat asiakkaamme 9 €), perinnepäivällinen 25 €, paketti: sauna + ruoka 38 €. Lapset 4-14 v -50 %. Klo 16.30-20.30 kämppäillallinen (varaa klo 16.30 tai klo 19 kattaukseen), klo 16-21 savusauna lämpimänä ja klo 17-21 hanuristi/viulisti livemusiikkia. 

Katso sesongin aikataulut ja menu: www.rauhalahti.fi/ravintolat/jatkankamppasavusauna/kaikille-avoimet-perinne-ja-savusaunaillat

Ryhmälle voi tehdä varauksen myös yleisiin savusauna- ja perinneiltoihin. Savusaunaan sopii yhtäaikaa noin 60 saunojaa. Isommille ryhmille suosittelemme saunomisen porrastusta. Saunalla on pukutilat ja pesutilat erikseen naisille ja miehille, löylyhuone on yhteinen. Ryhmälle voidaan varata saunajuomia pukutiloihin tai verannalle, joista laskutamme kulutuksen mukaan. Pukutiloissa on myös oluthana, joka toimii ladattavalla olutkortilla.

SAAPUMINEN SAVUSAUNALLE JA JÄTKÄNKÄMPÄLLE

Jätkänkämpälle vie hiekkatie (600 m), joka lähtee kylpylähotellin oikealta sivustalta, bussipysäkin takaa. Kuopion keskustasta pääsee Kylpylähotelli Rauhalahteen paikallisbussilla nro 7, joka lähtee torin läheltä, Tulliportinkadulta (pysäkin nimi Tullinkulma).

Tulevia tapahtumia

ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference

EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it​.

Katso lisää

la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen

Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.

Katso lisää

ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu

Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021

Katso lisää

to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu

Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!

Katso lisää

ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle

Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.

Katso lisää