Mierontiellä

02.07.2020
Katto on kauniisti lainehtiva järvi, jossa muikkuparvet uivat… Ei, en houraile lämpöhalvauksessa, menkää itse katsomaan Konneveden Mierontielle! Vaikka mierontiellä oleminen tarkoittaa käsittääkseni hieman hunningolla olemista, niin tuon katon alla olette kyllä hyvissä käsissä vuorokauden ympäri.

Palvelua aamukahvista yömyssyyn

Pienellä kylällä on oltava monitaitoinen yrittäjä. Samasta yrityksestä löytyvät kahvila-, lounas-, baari-, majoitus-  pitopalvelu- sauna- ja kokoustilapalvelut -  mikä hengästyttävä lista! Ruokailujen välillä ehditte kipaista retkeilemässä tai veneristeilyllä Etelä-Konneveden upeassa kansallispuistossa, sillä se on aivan lähistöllä. Jos telttaretkeily ei ole juttusi, mutta kansallispuisto kiinnostaa, niin ei huolta; Mierontien hotelli majoittaa sinut mukavalla patjalla ja valmiilla aamiaisella!

Paikalliset saavat myös nauttia luksustason postipalveluista, ja paketinhakuun voi yhdistää leppoisan kahvi- tai ruokahetken, ostaa leivonnaiset kotiinviemisiksi ja vaihtaa kuulumiset tuttujen kanssa!

Paikallista ruokaa

Mierontien ruoka-ainesten alkuperä on lähellä:  kala tulee lähijärvistä, viljat kylän omasta myllystä ja hampurilaisten liha lähitilalta. Näistä raaka-aineista tehdään niin kotiruokalounaat kuin artesaanipizzat. Myllärin pizzojen rapea kuori on niittänyt mainetta jo laajemmaltikin. Ruokalista päivitetään uusin ideoin heinäkuun aikana. 

Kahvilan herkut leivotaan itse Konneveden myllyn jauhoista ja tuoreet munkit ovatkin kahvittelijoiden suosikkeja.

Tämä yritys kantaa yhteiskuntavastuunsa ja haluaa huomioida erityisesti vanhemman väestön palveluissaan, joten lounas on eläkeläisille pysyvästi alennetulla hinnalla.

Ai se katon järvi ja muikut? No se on Jukola Industriesin käsialaa…

Kuva: Jukola Industries

Hotelli-Ravintola Mierontie palvelee Etelä-Konneveden kansallispuiston läheisyydessä monipuolisin ravitsemuspalveluin sekä hotelli- ja juhlatilana.

 Hotelli-Ravintola Mierontie Oy

Osoite: Kauppatie 45, Konnevesi

Email:  info@mierontie.fi

Puh: 014 551 271

Verkkosivu:  www.mierontie.fi

Facebook:  https://www.facebook.com/RavintolaMierontie/

Instagram:  https://www.instagram.com/hotelliravintolamiero/

Kommentoi


Viimeisimmät

Seuraa