Pienyritysten ympäristöystävälliset käytännöt -työpaja Kuopiossa klo 16.00-19.00
ti 04.02.2020
OHJELMA
- Miten tunnistan yritykseni ympäristövaikutukset?
- Pienten yritysten ympäristöasioiden hallintaan kohdistuvat lainsäädännön vaatimukset
- Asiakkaiden ja muiden sidosryhmien odotusten tunnistaminen
- Ympäristöasioiden hallinnan tarkastuslista
Kouluttajina toimivat Pohjois-Savon Ekokompassin aluekoordinaattorit Kati Lundgren ja Sari Väänänen.
Kohderyhmänä ovat lähinnä pienet elintarvikealan toimijat (silmu-yrittäjät, jatkojalostajat, pienet kahvilat ja ravintolat), mutta muutkin kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 29.1.2020 .
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa/tilaisuus.
Lisätietoja
Sonja Mäkkeli, sonja.makkeli@savogrow.fi tai 050 4922100
Tulevia tapahtumia
ti 01.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
ke 02.12.2020 | The Future of Food | Virtual Conference
EIT Food is Europe’s leading food innovation initiative, working to make the food system more sustainable, healthy and trusted. We believe that we are all responsible for and connected to the food that we eat, so we all need to work together to improve it.
la 19.12.2020 | Muuruveden Kylätalon jouluinen lounas la 19.12. klo 11 alkaen
Näin joulunalla Rantatien tienoon täyttää laatikoiden ja kinkun tuoksu. Tarjolla siin on jouluinen lounas: silliä, graavialohta, rosollia, salaattia, perinteisesti paistettua kinkkua kastikkeen, porkkana- ja lanttulaatikoiden sekä pottujen kera.
ke 27.01.2021 | ERG-toimijoiden verkostoitumisaamu
Tervetuloa ERG-hankekumppaneiden verkostoitumisaamuun Ravintola Fonteen Siilinjärvelle 27.1.2021
to 04.03.2021 | Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu
Tule pohjoissavolaisten makujen, lähiruoan, savolaisen ruokakulttuurin ja Kuopion historian lähteille!
ke 26.05.2021 | ERG-verkostoitumisiltapäivä: Lähituotteilla makua lautaselle
Tervetuloa ERG-verkostoitumisiltapäivään 26.5. klo 14.00 - 15.30. Aiheena Lähituotteilla makua lautaselle.